02.08.2021 Komentari: 0

Kakva obuća se nosi ovog leta?

O must have komadima garderove i aksesoara ovog leta smo već pričali, pa hajde da danas posvetimo pažnju obući. Svi modni znalci uvek će vam dati savet da je bolje kupiti običnu belu majicu i kvalitetne cipele nego obrnuto. Uz kvalitetnu obuću i aksesoare vaš stajling će izgledati mnogo „skuplje“ i moćnije, a vaš stil biti besprekoran. A šta se to nosi ovog leta? 

 

Mini štikla za sve situacije


Nekada se mala štikla smatrala staromodnom i bila rezervisana samo za starije osobe. Danas možete videti sve modne blogerke i dame od stila kako ovakvu vrstu cipela i papuča nose i gotovo svim prilikama – od svakodnevnih obaveza, pa sve do venčanja. Sviđalo se to nama ili ne, moramo priznati da je ovaj modni trend veoma praktičan i posve ide u korist ženama. Danas više ne morate nositi najužu haljinu na svetu i 12cm štikle sa platformom da biste bile primećene i sexy. Naprotiv. Današnja moda ističe detalje i veoma je komforna. Ukoliko želite da isprobate ovaj novi trend, izaberite papuče ili pak sandale sa ovakvom štiklom i kombinujte ih uz baš sve – od farmerica, preko svakodnevnih haljina, pa sve do svečanih. Ovakvi modeli mogu posebno poslužiti mladama na najvažniji i najlepši dan u životu. Ukoliko se udajete i želite da budete šik, izaberite ovakav model sandala i uživajte u njihovoj udobnosti.

 

Kockaste sandale


Nekada se nosio ovalni oblik cipele, a onda smo prešli na špic koji je, priznaćete, bio beoma sexy. Danas na ulicama sigurno primećujete da su kockasti modeli zauzeli prvo mesto. Ovo će vam se ili dopasti ili ne, međutim, svakako da je trend sezone. Ukoliko se odlučite za jedan ovakav par, priuštite sebi neku upečatljivu boju poput zelene, bele ili narandžaste i imaćete zaista jedan komad koji će svaki vaš stajling učiniti unikatnim.

 

 

Vezivanje je ponovo in


Uz malu štiklu i kockasti prednji deo, ponovo su aktuelne sandale na vezivanje. Ako se pitate šta obuti u noćni izlazak, rešili smo vašu dilemu – sandale na vezivanja sa malom štiklom. Ovakav model ići će baš uz sve vaše kombinacije, od casual do onih malo elegantnijih. U zavisnosti od boje postići ćete drugačiji utisak, pa ukoliko želite da budete primećene, birajte jarke letnje boje. Aksesoari su ovog leta vaš glavni adukt, pa se potrudite oko detalja. 

 

Ravne papuče sa jednim kaišem


U svakodnevnim situacijama nose se naravno ravne papuče. Ovde ponovo dominira kockasti oblik prednjeg dela, što na papučama deluje mnogo manje senzacionalno nego na sandalama. Dok su prošlih sezona bili aktuelni modeli poput espadrila, sa zatvorenim prstima, a otvorenom petom, ove sezone se više nego ikada nose jednostavne papuče sa otvorenim prstima i jednim kaišem koji drži stopalo. Ovo je veoma sexy i može zaista svaki vaš dnevni stajling da podigne na viši nivo. Priuštite sebi jedan kvalitetan par papuča i imaćete svoju „to go“ kombinaciju uz šortseve, haljine, suknje...


„Kućne“ papuče za grad


Sigurno ste već ispratile trend koji su mnoge devojke oberučke prihvatile. Na ulicama uveliko viđamo papuče koje bismo mogli opisati kao kućne, s obzirom na to da su pufnaste, čupave i mekane. Mnogi poznati svetski brendovi izbacili su ovakve modele u najrazličitijim bojama, a modne blogerke su ih odmah uvrstile u svoje omiljene komade. Moda je tu, kao što smo već rekli, da rušimo predrasude i pomeramo granice. Znamo da se svake sezone pojavi određena doza ekstravagancije, a mi bismo rekli da je ovogodišnja doza upravo izlazak u kućnim papučama iz kuće. Bilo kako bilo, uz prave komade garderobe, kombinacije sa ovakvim papučama zaista mogu izgledati bombastično i veoma moderno. Budite hrabre i isprobajte, zašto da ne?

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar