29.06.2021 Komentari: 0

Modni trendovi proleće/leto 2021

S obzirom na to da je prošlo leto prošlo u znaku pandemije, malo je ko obraćao pažnju na modu i svi smo se posvetili najvažnijoj stvari, a to je zdravlje. Sada kada se čini da se sve stišava i vraća u normalu, ponovo možemo da govorimo o trendovima. Kafići i restorani ponovo rade, proslave su počele, a kako stvari stoje mnogi će otići i na more. Evo naših saveta kakve materijale, printove i boje da birate ovog leta. 

 

Dominiraju lagani materijali


Što laganije, to bolje. Birajte lanene, svilene i lepršave odevne komade. Što laganije i prijatnije - to bolje. Ovaj trend zaista ide u prilog visokim temperaturama koje su nas dočekale s početka leta. Zaboravite na pletene majice i teške materijale. Birajte ono u čemu se osećate lagodno i poletno.

 

Cvetni print je ponovo u modi


Verovatno ćete znati na koji print mislimo ako kažemo da su ga nekada nosile naše bake. Cvetni print je ponovo u modi. Bilo da su veliki ili mali dezeni, kako to obično biva, moda se vraća, pa se i ovaj trend vratio na velika vrata. Birajte haljinice cvetnih dezena i spremne ste za baš sve prilike – od plaže do izlaska.

 

Haljinice jarkih boja


Jarke boje dominiraju više nego ikad. Zaboravite na teget, sivu i braon ovog leta. Prigrlite narandžastu, zelenu, žutu, pink, ljubičastu, crvenu... Ne plašite se da eksperimentišete, neka vas primete. Za svečanije prilike birajte jednobojne haljine neobičnog kroja u nekoj od ovih jarkih boja, a u svakodnevnim varijantama lepršave suknjice i znajte da nema greške. Leto 2021. voli boje, ne zaboravite.

 

 

Topovi su must have


Još jedan trend koji se vratio jesu crop-topovi. Majice koje pokazuju pupak i vitak stomak ponovo su in. Ali nemojte robovati trendovima ukoliko ovo nije vaš stil. Trendovi se menjaju. Budite ono pto jeste, a ukoliko želite da ipak budete u korak sa najnovijom modom, priuštite sebi nekoliko komada po kojima je sezona prepoznatljiva.

 

Ponovo se nose zvoncare


O da, i zvoncare su se vratile na velika vrata. Farmerke ovog kroja izdužiće vašu figuru, a možete ih nositi baš uz topove o kojima smo pričali. Visok struk farmerica će učiniti da sve izgleda svedenije i da samo tanka linija stomnaka bude vidljiva. Uz ovu kombinaciju možete obuti patike ili pak štikle za večernji izlazak i izgledati perfektno.

 

 

Boja sezone – zelena


A ukoliko bismo morali da proglasimo kraljicu sezone, onda bi to bila zelena. Sve je počelo od brenda Bottega Veneta kada su izbacili torbe i papuče u ovoj boji prošle godine. Čak i oni koji nisu ljubitelji zelene morali su da imaju bar jedan komad u ovoj boji. Ukoliko želite da zasijate ovog leta, obavezno nabavite nešto zeleno – da li će to biti svečana haljina, haljinica za plažu, kupaći kostim, sandale na pertlanje ili možda ono što je najupečatljivije torba, izbor je samo na vama.

 

Naočare sa okvirima u boji


Ukoliko ste fan klasičnih crnih naočara onda znate i da sa njima nikada nema greške. Međutim, ukoliko volite da eksperimentišete, izaberite ove sezone neki neobičan oblik, ili pak okvir u beloj ili crvenoj boji. Ovo će svakom vašem autfitu dati posebnu notu autentičnosti i bićete dama koja pleni svojim modnim izborima. 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar