20.07.2021 Komentari: 0

Must have aksesoari za ovo leto

Ukoliko ste neko ko voli klasičnu garderobu, ali ipak želi da isprati trendove, ne dajući mnogo novca na odevne komade, onda su aksesoari pun pogodak za vas. Ovog leta je toliko toga aktuelno, da možete za vrlo malo novca osvežiti svoje kombinacije, bez straha da će vaš novac propasti ukoliko ga uložite u trendi komade koji će već sledeće sezone biti demode. Danas za vas imamo nekoliko predloga kako da ovog leta budete prava modna ikona, a da svaki od ovih modnih dodataka možete iskoristiti još mnogo puta, bez straha da će izaći iz mode.

 

Sandale na malu štiklu


Verovatno ste već primetile da su sve svetske blogerke i modne ikone poludele za ovim trendom. A nije ni čudo, jer su sandale sa štiklom od 3, 4cm zaista nešto što možete nositi ceo dan, bilo da idete na posao, na ručak, večernji izlazak ili pak svadbu. Ovakva elegancija nije bila aktuelna poslednjih nekoliko godina i visoke potpetice bile su must have. Moda danas predstavlja slobodu, udobnost i dobar osećaj u svojoj koži. I zato ne propustite da se ovog leta počastite jednim parom sandala sa mini štiklom i kombinujte ih na najrazličitije načine.

 


Torbe jarkih boja


Jarke boje zaista su in ovog leta, posebno narandžasta, zelena, koralna, pink... Ukoliko ne želite da trošite novac na odevne komade koji će možda već sledećeg leta biti neupotrebljivi, savetujemo da sebe počastite torbom u nekoj jarkoj boji. Koji god da trend bude prisutan, takvu torbu ćete uvek moći da nosite na bele, crne, ali i uz color blocking kombinacije.

 

Marame na mnogo načina


Još jedan vrlo lep detalj jesu marame. Možete ih nositi oko glave, ali se možete poigrati i uplesti ih u pletenicu, ili njima vezati rep. Osim toga, maramama možete ulepšati i svoje torbe, tako što ćete ih vezati za ručku. Na ovaj način ćete svoju jednobojnu crnu torbu koja vam je možda dosadila presvući u novo ruho i dobiti pravu letnju torbu.

 

 

Upadljive minđuše


Čak i najjednostavnije bele, bež i sive kombinacije dobre minđuše uvek mogu da učine trendi. Dajte sebi slobodu, razgledajte po prodavnicama, ali ne zaboravite da se najbolje minđuše ovog tipa mogu naći na tezgama duž puta pored kojih uvek prođemo ne osvrćući se. Budite svoje i inovativne, birajte jarke boje, ali i boju starog zlata. Ona je zaista popularna nekoliko sezona unazad, a moramo priznati da ovaj trend zaista deluje sofisticirano i ženstveno.

 

 

Ogrlice su uvek in


Kada su ogrlice ovog leta u pitanju važi ono čuveno obrnuto pravilo – više je manje. Nemojte se zaustaviti samo na jednoj. Potražite svoju idealnu kombinaciju i nosite ih uz haljine, košulje, ali i na plaži uz kupaće kostime. Ogrlice će vaš plažni autfit podići na jedan skroz novi nivo.

 

Nigde bez šešira


A pošto je stiglo leto, kako igde krenuti bez šešira? Birajte slamene šešire srednjeg obima, kako biste mogle da ih nosite i po gradu, osim što će biti preko potrebni na plaži. Šeširi svaku kombinaciju učine moćnijom, bilo da se radi o haljinicama, suknjicama ili pantalonama.

 


Naočare za sunce


Kada su naočare za sunce u pitanju, birajte klasične modele i one oblike koji pristaju vašem licu. Iako su ovog leta popularni uski mačkasti i pravougaoni oblik, uložite u one koje ćete moći da nosite iz sezone u sezonu. Ukoliko želite da sebi priuštite trendi model, birajte okvire u boji i sigurno ćete biti primećene u svakom društvu. 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar