23.06.2023 Komentari: 0

Kako izgledati mlađe uz laserske tretmane?

Pojavile su vam se bore, fleke na koži ili ožiljci? Da li vas muče strije, proširene pore ili opuštena koža lica? Ako klimate glavom, onda je ovo prava priča za vas.

Profil mlade žene.

 

Pročitajte kako izgledati mlađe i rešiti navedene probleme uz tretman poslednje generacije.

 

Kako podmladiti lice?

 

Naše lice je svakodnevno na udaru različitih spoljašnjih faktora. Neke možemo da kontrolišemo, poput stresa, pušenja, UV zraka (nanošenjem zaštite), a neke ne i oni se uglavnom tiču naše genetske predispozicije.


Ono što je zajedničko i jednim i drugim jeste da ostavljaju traga na našoj koži.


Nakon 25. godine počinju, kao preko noći, da se pojavljuju prve bore i već tada je neophodna ozbiljnija nega, pored one svakodnevne. Kada je u pitanju korektivna nega, danas zaista imamo izbora na pretek u vidu raznovrsnih tretmana i hirurških i nehirurških.


Svakako radije biramo one nehirurške, mada nismo sasvim sigurni da li je sa njima moguće rešiti navedene probleme iz uvoda ovog teksta. Možda vam zvuči neverovatno, ali to je itekako moguće i to bez odlaska „pod nož“.


Možete se podmladiti zahvaljujući radiotalasnom liftingu lica i to isto tako uspešno kao da ste išli na estetsku operaciju. U narednom poglavlju saznajte više o blagotvornom dejstvu radio talasa, odnosno laserskih tretmana.

 

Radio talasi za lice

 

Reč je o potpuno inovativnoj tehnologiji koja vas brzo i efikasno rešava svih problema sa kožom. Koristi se sonda koja greje srednji sloj kože i obnavlja kolagen, elastin i elastična vlakna.


Ako vas pored podmlađivanja lica zanima i kako ukloniti ožiljke od bubuljica ili, pak, kako smanjiti proširene pore, radio talasi i to mogu. Zahvaljujući njima, vratićete svojoj koži tonus, ublažiti bore, ujednačiti ten i dobiti sve ono što sa mladalačkim izgledom u paketu ide.


Sve je to moguće budući da radiotalasi utiču na poboljšanje mikrocirkulacije i dotoka kiseonika u ćelije. Vaša koža će biti savršeno hidrirana, a time i sjajna, kao i idealno meka na dodir. Pritom i ojačana, dakle spremna da se izbori sa svim uticajima spoljašnje sredine budući da joj je kolagenom data prekopotrebna doza elastičnosti što minimalizuje svaku dalju pojavu bora i ostalih nesavršenosti na našoj koži.


Kod velikog broja onih koji se ovom tretmanu podvrgnu, razlika je odmah vidljiva. Mnogi se pitaju u čemu je tajna? Upravo u idealnoj toploti koja je karakteristična za one najbolje lasere.


Pored same uspešnosti radio talasa i olakšanja da sve ovo dobijate bez upotrebe skalpela, raduje i činjenica da nakon tretmana laserom nema potrebe za bilo kakvim oporavkom. Zvuči idealno, zar ne? Ali opet napominjemo da takav efekat ostavljaju samo najbolji laseri. U daljem tekstu pročitajte po kom principu oni rade.

 

Žena na tretmanu laserom.

 

Laser


Osim u estetske svrhe, laseri imaju primenu i u medicini. Svetlost visoke energije pretvara se u toplotu koja deluje na one regije u kojima je prisutan problem. Mogu zalaziti kako u površinske, tako i u dublje slojeve kože gde prodiru u tkivo radi lečenja. Zato sa njim tako lako ide uklanjanje ožiljaka od akni, kao i drugi, naizgled nerešivi problemi sa kožom.


Pored kvaliteta samog lasera bitna je i stručnost lica koje njime rukuje i zato je važno da odaberete proverenu kliniku lepote ako ste se odlučili na ovaj tretman. Uvek se prethodno podrobno raspitajte i ne žurite kako bi sve prošlo onako kako ste i zamislili.


Najbolji laserski uređaji su multifunkcionalni i oni rešavaju sledeće probleme kao što su:

 

  • ožiljci od akni
  • proširene pore
  • hiperpigmentacija
  • bore
  • strije
  • druge znakove starenja kože


Pored svega ovoga, laser vas može i uspešno podmladiti i zategnuti vam kožu lica i vrata. Tretman laserom nije bolan i zapravo je veoma komforan. Moguće je osetiti peckanje i toplinu, ali to nije nimalo neprijatno ili nepodnošljivo.


Osim toga, neće vam oduzeti ni puno vremena, tek 20 do 40 minuta, što zavisi od regije koja se radi. Nakon svega, već kroz par sati, možete nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima, a osim lica, njime se može tretirati i čitavo telo.


Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji, hirurške estetske intervencije polako padaju u zaborav i zamenjuju ih manje bolni, a pritom brzi i efikasni načini korigovanja mana na licu i telu.
 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar