29.10.2020 Komentari: 0

Jesenji trendovi koje ćete obožavati

Jesen je pristigla, a sa njom i novi modni trendovi. Nešto se ponavlja već nekoliko godina unazad, nešto se smatra klasikom, a nešto nam se vraća iz daleke prošlosti. Ukoliko želite da otkrijete koji će to komadi odeće i nakita biti trendi ove jesenje sezone, nastavite sa čitanjem i na svoju “shopping wish listu” upisujte ono što vam se učini interesantno. 

foto: depositphoto.com

Krem tonovi su ponovo aktuelni


Jesen i zima su periodi kada dominiraju kako tamne, tako i svetle boje. Sa boje jorgovana i pastelno plave koje su obeležile leto, prelazimo na bež nijanse. Ove sezone ponovo su aktuelne svetle kombinacije poput krem, bele i braon. Uz vrlo jednostavne komade odeće možete izgledati svetski. Jednostavne bele farmerke uparite sa oversize džemperom, a sve začinite nakitom. Za dnevnu varijantu birajte ravne čizme preko kolena, a za večere i specijalne prilike - krem salonke. Ukoliko želite dodatnu dozu glamura, pronađite za sebe idealan šešir u svetloj boji. Ovi monohromatski autfiti su sve samo ne dosadni, upravo zbog aksesoara sa kojima se uvek možete poigrati.

 

Jesenji aksesoari


Kao što smo već rekli, jesen je omiljeno godišnje doba svih ljubitelja mode, jer su u centru pažnje slojevi i detalji. Ono što je ove sezone aktuelno jesu šeširi manjih obima u najrazličitijim bojama. Boju uvek uklapajte sa kaputom ili jaknom koju imate za potpuni efekat. Ešarpe i šalovi su takođe uvek moderni i vrlo lako razbiju monotoniju svake kombinacije. Kada je nakit u pitanju, u ovom slučaju držite se rečenice "više je manje" - jer jesenja moda to dozvoljava. Iskombinujte 3 ili više ogrlica različite dužine i ovaj detalj će svaki autfit da podigne na viši nivo.

 

 

Oversize blejzeri su must have


Overzise sakoi vratili su se na velika vrata i to ne bez razloga. Veoma su trendi, mogu se nositi u svim prilikama, a ne zahtevaju mnogo truda. Možete ih nositi na duboke ili kratke suknje, na pantalone, farmerke, končane haljine... Izbor je samo vaš. Zanimljivi su u dve varijante - široko na usko i široko na široko. Prva varijanta oduvek je bila popularna, dakle obucite uske pantalone ili suknju, a neka blejzer bude za broj veći i da šmek celoj kombinaciji. Druga varijanta dolazi nam sa modnih pista i već je preplavila tržne centre, a to je kombinacija širokih pantalona i oversize sakoa. Može da izgleda vrlo elegantno uz štikle i nakit.

 

Teddy kaputi


Iako su svi pričali da će se Teddy kaputi zadržati sezonu ili dve, reklo bi se da su i dalje aktuelni. A zašto i ne bi bili?! Veoma su udobni, topli i mekani. Moda treba da bude upravo takva - komforna i prijatna. Mogu se nositi kako na poslovne kombinacije, tako i na trenerke. Vrlo lepo izgledaju uz dugačke haljine. Upravo zbog toga su toliko voljeni. Možete ih pronaći u kojoj god boji poželite, pa se ne morate brinuti da će isti kaput imati pola grada. Tačno je da se ovaj trendi komad mnogima dopada, ali raznolikost boja je ta koja će vaš stajling učiniti jedinstvenim.

 

 

Svetle kožne čizme


Oh te čizme. Prisetimo se da su pre nekoliko godina bele čizme bile fashion no-no! Ove sezone vratile su se na velika vrata. Visina potpetice može biti po vašem izboru - za noćne izlaske one visoke, a za dnevne varijante niže kaubojske. Osim bele, ove sezone nosiće se i krem duboke kožne čizme. Možete ih pronaći u svakoj većoj radnji. Odlično će se uklapati uz farmerke, oversite džemper ili blejzer, kao i šešir. Prava jesenja svetla kombinacija.

Dakle, ove jeseni zaboravite na tamne tonove i dajte svojim stajlinzima potpuno novu, svetliju notu. Kupujte jednostavne jednobojne džempere i rolke koje ćete vrlo lako moći da kombinujete svakodnevno. Nakitom i aksesoarima razbijte monotoniju i budite sigurne u to da će se za vašim stajlingom okretati i muškarci i žene. 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar