27.08.2020 Komentari: 0

Koje to komade odeće svaka žena treba da ima u svom ormaru?

Ukoliko vas je naslov privukao i nastavili ste da čitate ovaj tekst znači da volite modu, a moda nikada nije bila moranje. Da, modni trendovi su nešto što se menja iz sezone u sezonu, vrteći se u krug, namećući nam određene komade odeće kao “must have”. Ali ženska moda ima dozvolu da bude drugačija, kao što svaka od nas ima pravo da bude svoja i unikatna. Modni trendovi su tu da nam daju inspiraciju i služe nama, a ne mi njima. Prateći ih godinama unazad, izdvojili su se pojedini komadi odeće koje ima ili priželjkuje većina pripadnica lepšeg pola. Moda je prolazna, ali svakako postoje komadi koji su večni i u koje možete bez žaljenja uložiti svoj novac znajući da ćete ih nositi iznova i iznova. 

foto: pexels.com

Nezamenljivi sako

 

Ne brinite, ovo neće biti klasična priča o beloj majici i sakou, o čemu svi govore, ali je sako nešto što mora biti pomenuto na prvom mestu. Bilo da imate 20 ili 60 godina, bilo da idete na ispit ili razgovor za posao, šetnju ili romantičnu večeru, doček nove godine ili slavu – sa sakoom nikada nećete pogrešiti. Ženska moda u potpunosti podržava eksperimentisanje, a kada želite da smirite kombinaciju, obucite sako i uživajte u trenutku.

 

Bela košulja

 

Sve dame od kojih radno mesto zahteva dress code, vrlo dobro znaju na Koliko načina može da se nosi jedna ista bela košulja. Na suknju, na pantalone, uz maramu, sa ogrlicom, sa bedžom, na štikle ili ravnu obuću… Svaka kombinacija nosi drugu energiju i prenosi drugi utisak o vama. Ovo je komad koji je prikladan u svakoj situaciji i nikada nećete morati da brinete o tome da li ste dovoljno doterane. Sa belom košuljom uvek jeste.

 

 

Svilena haljina kao odraz ženstvenosti

 

Moda 2020. godine vratila je mnoge trendove, pa smo tako mogli viđati devojke u raznim dužinama svilenih haljina. Ovakve haljine su večne i definitivno su nešto u šta možete uložiti svoj novac, ukoliko volite eleganciju i prefinjenost. Svilene haljine ćete uz promenu frizure, nakita i obuće moći da nosite nebrojeno puta i da svaki put izgledate veličanstveno i doterano.

 

Rolka za jesen i zimu

 

Rolke su veoma praktičan komad odeće. Čini se da kombinacija rolka ispod sakoa nikada neće izaći iz mode u svim onim prilikama koje od vas iziskuju da vam bude udobno, ali da istovremeno budete doterani. Rolka je najpraktičnija na putovanjima, jer vas čuva od hladnoće, a u isto vreme delujete trendi i otmeno.
 

Dobro ukrojene farmerke

 

Ženska moda se vrti u krug, nešto se vraća, nešto odlazi, ali dobro ukrojene farmerke nikada neće izaći iz mode. Ili bar do sada jeans nije zaobišao nijednu modnu pistu. Izaberite farmerke koje vam stoje kao salivene i nosite ih svakodnevno uz patike, a kada želite da se sredite, a ne znate šta biste obukle, farmerke, bela košulja, štikle i spremne ste za izlazak. 

 


Kaput koji obožavate

 

Sigurno ste u maminom ili bakinom ormaru nekada videle kaput koji je star sam Bog zna koliko, a one ga i dalje nose, ili su ga nosile godinama. Upravo to je potrebno i vama. Nijedna zima nas neće zaobići, pa je tako potrebno da vam uvek bude toplo i udobno. Modni trendovi se menjaju, ali nijedan trendi komad sa trona ne može da skine klasični i večni kaput.

 

Torba od million dolara

 

Dobro, ne baš od million, ali mislili smo pre svega na torbu klasičnog kroja, jednobojnu, srednje veličine. Ta torba biće vam praktična i za posao, ali i za poneki izlazak, jer nije prevelika i ne opterećuje. Uvek je bolje uložiti novac u jednu klasičnu kožnu torbu, nego kupiti 5 nekvalitetnih koje će se nakon mesec dana pocepati. Moda 2020. godine sa sobom je donela trend malih torbi. Međutim, svesni smo da samo svetske zvezde mogu sebi da priušte torbu od nekoliko hiljada evra i da je nose praznu, jer u nju ne staje ni telefon. Zašto biste to radile? Šopingujte pametno, ulažite novac u klasične komade koje ćete nositi iznova I iznova i uvek ih detaljima činite drugačijim. 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar