22.11.2017 Komentari: 0

Da li su ešarpe “must have” modni detalj svake dame?

Bez obzira da li ste odlučile da ešarpa preko haljina pada nonšalantno ili postoji poseban način na koji je nosite, znajte da se ne nose samo ešarpe za svečane prilike, jer su one univerzalne. Možete ih ogrnuti i kada idete na piće sa prijateljicama, kada idete na dejt ili pak kada idete na posao.

Hladno vreme donelo je mnogo dilema oko odevnih kombinacija. Treba prilagoditi garderobu hladnim jutarnjim temperaturama, ali i prijatnoj dnevnoj temperaturi. Mnoge dame jedva su dočekale da zahladni, pa da iz svog ormara izvuku brojne aksesoare, poput šalova, marama, ali i brojnih ešarpi. Doduše, ima onih koji ne vole zimu, pa im se ne mili da izađu napolje i odbrojavaju dane do leta, ali ima i devojaka koje jedva čekaju da kombinuju garderobu sa brojnim šalovima i maramama. Iako se čini da se samo nose ešarpe za svečane prilike, ima i onih dama kojima je ešarpa “must have”, što bi se reklo, modni detalj u svakom trenutku.

ešarpa-preko-haljine

Must have ili ipak samo volite da ih nosite, nije važno, bitno je da znate da su ešarpe za svečane prilike pun pogodak. Osim što ćete izgledati elegantnije, ešarpa preko haljine izgledaće odmereno, ozbiljno, ali i upečatljivo, jer su ešarpe za svečane prilike potpun modni pogodak koji će vas izdvojiti od ostalih.

Bez obzira da li se odlučite da vaša ešarpa preko haljine pada sa ramena ili ćete samo da je ogrnete, svakako ćete izgledati graciozno. Iako su ešarpe idealne za jesen i zimu, treba imati na umu da ešarpa preko haljine ne bira godišnje doba. Bez obzira o kojoj odevnoj kombinaciji se radi, dobro odabrana boja ešarpe učiniće da izgledate sveže, posebno i drugačije.

Ešarpe za svečane prilike se mogu pronaći u različitim bojama i dezenima, sačinjene od različitih materijala, dimenzija, pa bez obzira da li izaberete svilene, pamučne ili ešarpe od kašmira, sigurni smo da nećete pogrešiti, jer ovaj modni dodatak omogućava zanimljive kombinacije, stilizovanje i različite načine nošenja.


Ešarpe za svečane prilike - modni detalj koji izdvaja


Ešarpe za svečane prilike uglavnom su sačinjene od svile. Možete ih nositi na različite načine, a ako želite da budete elegantni i uz to šarmantni, onda je najbolje da maramu vežete oko vrata, jer fracuski način vezivanja marame učiniće da vaš izgled ne promakne mnogim muškim pogledima. Da biste bili primećeni u masi, onda ešarpa za svečane prilike može biti, ne samo vezana oko vrata, već i oko ruke kao narukvica ili pak da je vežete u kosi.

Ešarpe preko haljina pužaju mogućnost da se ogrnete ako su vama ramena otkrivena ili pak da posebno elegantno izgledate ako je nosite kao obavezni modni dodatak uz haljinu i frizuru, a znamo da se kosa najpre primeti, posebno ako je lepa i negovana, pa tek odeća. Ukoliko niste baš ekspreti za kombinovanje boja, onda je važno da ešarpa preko haljine bude različite boje od haljine, jer ćete tako akcenat staviti ne samo na ešarpu, već i na haljinu. Nezaobilazno je nošenje ešarpi u jesen, a neko ih nosi i zimi umesto šalova, što je i razumljivo, jer ih ima u različitim veličinama i sačinjene su od različitog materijala.

Bez obzira da li ste odlučile da ešarpa preko haljina pada nonšalantno ili postoji poseban način na koji je nosite, znajte da se ne nose samo ešarpe za svečane prilike, jer su one univerzalne. Možete ih ogrnuti i kada idete na piće sa prijateljicama, kada idete na dejt ili pak kada idete na posao. Sve u svemu, nećete pogrešiti ako se odlučite da svoju garderobu obogatite ovim modnim detaljem, jer smo sigurni da ćete uz ešarpe izgledati prefinjeno i elegantno.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar