31.08.2022 Komentari: 1

Izbeljivanje zuba kod kuće- lako i brzo uz proverene preparate

Polako ispraćamo leto i spremamo se za radni septembar. Bilo bi sjajno da preplanuli ten i odmorno lice upotpunimo blistavo belim osmehom. Uz proverene preparate koje možete pronaći u vašoj omiljenoj drogeriji, izbeljivanje zuba kod kuće postaje pravo uživanje.

devojka pere zube

 

Pročitajte u nastavku teksta koji su to proizvodi sinonim oralne higijene kojima ćete doći brzo i lako do savršene beline zuba, kao i gde možete pronaći akciju koja će vas oduševiti.

 

Izbeljivanje zuba kod kuće- nikad jednostavnije


Sve namirnice koje konzumiramo tokom dana, obojena pića a posebno kafa, ostavljaju tragove i tamne mrlje na anšim zubima. Neretko se desi da nam zubi potamne za par nijansi za kratko vreme, posebno leti kada želimo da se opustimo i uživamo u odmoru, hrani i piću.


Ako niste voljni da idete kod zubara zbog intervencije izbeljivanja, probajte neke od navedenih proizvoda koji će brzo vratiti belinu vašim zubima i učiniti vaš osmeh blistavo belim.

 

Četkica za zube- osnova oralne higijene


Oralna higijena zasniva se na adekvatnom odabiru četkice za zube. Četkica za zube otklanja nečistoće iz usne duplje i sprečava nagomilavanje hrane i razvoj bakterija.


Četkica za zube ima značajan uticaj na izbeljivanje i zato treba odabrati onu sa kvalitetnim čekinjama koje nežno masiraju površinu zuba i ne povređuju desni.


Ukoliko vas ne muče osetljive desni, možete odabrati četkice sa tvrđim čekinjama, a ako patite od osetljivosti zuba, idealan odabir za vas je Sensodyne Expert Sensitive četkica za zube. Ova sjajna četkica sa zaobljenim ivicama pomaže u sprečavanju iritacije desni i temeljno uklanja sve nečistoće sa zuba.

 

Pasta za zube- saveznik protiv bakterija


Kvalitetna pasta za zube je drugi najvažniji faktor oralne higijene. Na tržištu se mogu pronaći paste za zube sa mineralima koji izbeljuju zube neverovatnom brzinom a da pritom ne oštećuju površinski sloj zuba. Evo nekoliko preporuka za paste specijalno dizajnirane za izbeljivanje zuba kod kuće:

  • Colgate max protect white. Ova pasta neprikosnovenog Colgate Brenda, poseduje minerale za mikro čišćenje i izbeljivanje zuba a njena formula jača zube i štiti ih od karijesa.
  • Možete ubrzati proces izbeljivanja još više koristeći Colgate advance white charcoal koja sadrži aktivni ugalj i zubima vraća belinu za samo par upotreba.
  • Izbeljivanje zuba poput eksperta možete dobiti uz Colgate Max Expert White pasta za zube. Ukloniće stare mrlje i fleke na zubima i očas posla imaćete blistavo bele zube.
  • Ako imate osetljive desni a ipak želite profesionalno izbeljivanje, probajte Sensodyne Whitening pastu za zube. Ova pasta pomoći će vam da umirite desni i izbelite zube baš onako kako želite.

decko pere zube

 

Za dodatni nivo oralne higijene- Konac za zube i tuš za pranje zuba


Još jedan neprikosnoveni saveznik oralne higijene je konac za zube. Potupan higijena usne duplje ne može se zamisliti bez konca za zube koji je specijalno dizajniran tako da temeljno uklanja sve nečistoće u interdentalnom prostoru.


Sva ona mesta do kojih četkica ne može da dopre, temeljno očisti konac za zube.


Za kompletnu oralnu higijenu i izbeljivanje zuba probajte Nano Micro Riser konac za zube. Ovaj konac je izuzetno tanak a prilikom korišćenja se širi i temeljno čisti međuzubni prostor. Nakon čišćenja, možete koristiti Nano Intensive tračice za izbeljivanje zuba koje će dati završnu belinu zubima.

 

Tuš za pranje zuba, kao što je Waterpik irigator WP 463, je izuzetno popularan kad je detaljna oralna higijena u pitanju.


Tuš za zube pod pritiskom vode čisti i izbacuje sve nagomilane nečistoće u interdentalnom prostoru.

 

 

Aparat za pranje zuba je poslednjih par godina podigao oralnu higijenu na viši nivo, a lakoća upotrebe i funkcionalnost su njegovi glavni aduti.

Da bi osmeh bio vaš glavni adut, posvetite mu pažnju i on će vam višestruko uzvratiti.

Lilly Drogerie shop za vas je spremio i do 40% popusta na proizvode za oralnu higijenu. Iskoristite neverovatne popuste koji traju od 29. 08. do 11. 09., posetite veliki festival oralne higijene i zasenite okolinu svojim zanosnim osmehom.

 

Povezane teme:  

Komentari(1) Napiši komentar

  1. M

    Milica

    Odgovori

    15.11.2022 10:43

    Ma sve je to lepo, ali kad genetski imate loše zube, ne pomaže ništa, pa ni izbeljivanje i čišćenje kod stomatologa. Jedino što pomaže je 'nanoklinika' i estetska stomatologija. Ugradite implante i mirni ste dugo. Naravno, ko to sebi može da priušti.

Ostavi komentar