28.01.2021 Komentari: 0

Iskopirajte stajlinge Viktorije Bekam uz jeftine komade

Modni trendovi se sa jedne strane menjaju vrtoglavom brzinom, a sa druge – vrte u krug. Svedoci smo smene, pa opet vraćanja pojedinih komada za koje se smatra da su sada već klasika. Kada govorimo o tome ko su ikone stila, ne možemo a da na presto ne postavimo Viktoriju Bekam. Danas dajemo predloge o tome kako iskopirati njene stajlinge u smanjenom budžetu i uz koje to komade odeće koje Viktorija Bekam uvek ima u ormaru možete izgledati kao milion dolara.

foto: depositphoto.com

Dobar džins je zlata vredan


Viktorija Bekam zaista je prava modna ikona. Iako je elegancija njena nota, vrlo često je možemo videti u farmericama. Međutim, gotovo da ih uvek kombinuje sa salonkama ili gležnjačama na štiklu, pa tako i jedan trendi i urban komad garderobe učini ženstvenim i elegantnim. Ukoliko želite da na vrlo jednostavan način iskopirate neki od njenih autfita, krenite u potragu sa savršenim farmerkama. Preporuka je da imate jedne koje vam savršeno odgovaraju i koje su uske, a druge koje će su šireg kroja i koje će delovati ležerno i opušteno, a opet trendi.

 

Elegantne pantalone za sve poslovne prilike


Elegantne pantalone dubokog struka i malo šireg kroja pristajaće baš svakoj građi – i mršavicama i buckama. Viktorija Bekam je jedan takav par nosila i uz košulje, i uz jednostavne majice i uz džempere. Dakle, izbora je mnogo, potrebno je samo da pronađete inspiraciju.

 

 

Bela košulja na hiljadu načina


Ukoliko postoji jedan komad koji bi trebalo da nabavite nakon ovog teksta, ukoliko ga već nemate, jeste jednostavna bela košulja. Za samo dve-tri hiljade dinara možete izgledati kao prava svetska zvezda. Dobar džins i košulja, ili elegantne pantalone o kojima smo pričali i košulja – izaberite i zasijajte u punom sjaju. Može se nositi na milion načina. Ukoliko se odlučite za malo širi i lepršaviji model, možete ga nositi na uske farmerice tako landaravo, a možete ga učvrstiti zanimljivim pojasom i istaći struk. Takođe – suknje visokog struka savršeno će ići na belu košulju koje god da su boje. Pretražite svoj ormar i izvucite sve što mislite da možete da ukombinujete, a onda pravac butik po svoju savršenu košulju.

 

 

Muški sako je must have


Verovatno već i vrapci na grani znaju da je sako jedan od onih must have komada bilo da su u pitanju poslovne prilike, koorporativne ili privatne proslave. Sako jednostavno predstavlja eleganciju i stil. Poslednjih nekoliko sezona aktuelni su oversize modeli, odnosno tzv. muški sakoi. Ukoliko želite da budete modna ikona poput Bekamove, nabavite sebi jedan savršen crni sako koji će vam biti odličan u svim kombinacijama.

 

Sa monohromatskim autfitima nema greške


Koliko god nekome jednobojni autfiti bili dosadni, ne možemo poreći činjenicu da izgledaju sofisticirano i skupo. Beli džemper, bele farmerke ili pantalone, potpuno crni autfiti – zašto da ne? Monohromatski autfiti savršeni su i za zimu i za letnje dane. Kada tome dodate malo nakita, izgledaćete baš kao Viktorija Bekam u svojim najboljim danima. Modni trendovi se menjaju, ali to ne znači da ih treba slepo pratiti i da ne možete izgledati savršeno sa komadima koje već imate u ormaru, čak i ako ne nameravate da se izlažete dodatnom trošku.

 

 

Ne zaboravite naočare


I za sam kraj, zaštitni znak Viktorije Bekam – crne naočare za sunce. Modni trendovi se menjaju i kada su naočare u pitanju, ali ona ne odstupa od klasičnih crnih modela koji joj savršeno pristaju i daju dozu luksuza svim autfitima. Dakle, izaberite dobre crne naočare koje pristaju vašem obliku lica – bilo da su mačkaste, duguljaste ili četvrtaste. To ne mora biti markiran model. Za 1000 do 2000 dinara u tržnim centrima možete pronaći savršene sunčane naočare koje će obogatiti svaki vaš stajling.

Dakle, da, možete biti ikone stila uz samo nekoliko hiljada dinara troška. Kupujte pametno i ulažite u komade koji su večni. Na taj način uvek ćete imati šta da obučete i izgledati kao svetske dive. 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar