29.08.2022 Komentari: 0

Uz hijaluronske filere lepota je na dohvat ruke

Tokom godina lice stari i postaje manje elastično. Sveža koža preko noći postaje bez sjaja i puna linijica i bora. Ipak, ne treba da očajavate. Rešenje postoji. Iz godine u godinu u svetu, ali i kod nas, sve popularniji su hijaluronski fileri. Cena tretmana će zavisiti od nekoliko faktora, ali jedno je sigurno – bićete oduševljeni rezultatima.

Uz obične filere, sve više se koriste i hijaluronski fileri bez igle. Iskustva pacijenata svakim danom pokazuju da odlični rezultati zagarantovani.

 

Šta su hijaluronski fileri?


Svakodnevno možemo da čujemo priču o hijaluronskim filerima, odlasku na tretman, rezultatima, da neko ima hijaluron u usnama, uz pomisao da se radi o nekoj kompikovanoj i veoma skupoj intervenciji. Međutim, to uopšte nije tačno.


Hijaluronski fileri sadrže hijaluronsku kiselinu, koja je normalna komponenta našeg tela. Nažalost, hijaluronska kiselina se sa starenjem gubi iz tela. Zbog njenog manjka ili nedostatka koža postaje opuštena i manje hidrirana, gubi sjaj i prvobitne sitne borice i linijice postaju sve vidljivije i dublje.


Uz hijaluranske filere možete da:

 

  • podmladite kožu lica, dekoltea, vrata i šaka
  • uklonite nesavršenosti uz veće ili manje estetske korekcije (uklonite podočnjaka, odradite korekciju jagodica)
  • konturišete lice (najčešće se radi kontura donje vilice i brade)
  • popunite bora i vratite koži zdrav izgled i zategnutost


Uz pozitivne efekte koje hijaluron ima kada je u pitanju održavanje mladolikog izgleda kože, sve češće se koristi i hijaluron u usnama.


Ova intervencija je postala rutinska. Koliko će se hijaluron sadržati u usnama zavisiće od njegovog kvaliteta i vaših životnih navika. Akcenat u tretmanu povećanja usana je na zadržavanju njihovog prirodnog izgleda, uz korigovanje oblika usna i povećanje njihovog volumena i obima. Hijaluron u usnama dodatno se koristi zbog:

 

  • neutralizacije njihove asimetrije
  • podizanja uglova usana
  • naglašavanja gornje usne

 

Hijaluronski fileri bez igle- novitet koji svi vole


Ovi hijaluronski fileri su sve popularnijii definitivno su najbolji saveznik u borbi protiv bora. Imaju glavnu ulogu u popunjavanju bora, a uklanjaju i razne nepravilnosti na licu, vratu i dekolteu. Uz njih možete da ublažite ili uklonite staračke pege, podočnjake, ožiljke I slično. Kako im i ime kaže, ova vrsta tretmana se radi bez igala, pa ne dolazi do pojave crvenila.

 


Upravo zbog toga su mnogima kada je lepota u pitanju na vrhu rešenja hijaluronski fileri bez igle. Iskustva zadovoljnih pacijenata sve je više iz dana u dan. Tretman je bezbolan i ima nekoliko koraka:

 

  • Na početku se radi klasično dubinsko čišćenje uz dodatak anti-age seruma. Ovaj korak je potreban da bi se pore otvorile i da bi koža primila filere što bolje
  • Nakon toga se radi ubrizgavanje filera pod pritiskom od 6 bara. Uz njih se na taj način unosi i kiseonik u većim količinama
  • Ubrzo nakon ubrizgavanja filera u organizmu dolazi do njegovog vezivanja za receptore ma ćelijama. Ovaj proces dovodi do podstcanja stvaranja hijaluronske kiseline u organizmu u adekvatnoj količini
  • Potom sledi nanošenje anti-age maske koja će zatvoriti filere i sačuvati ih pod kožom
  • Na kraju tretmana se nanosi krema uz blagu masažu

 

Trajanje i bezbednost tretmana


Ova vrsta tretmana je apsolutno bezbedna i bezbolna. Intervencija se radi u lokalnoj anesteziji i traje do pola sata. Prve rezultate možete videti odmah nakon tretmana, dok je za konačne potrebno da se sačeka nekoliko nedelja. Za to vreme će hijaluron da “legne” na svoje mesto pod kožom, a i da splasne eventualni otok.


Životni vek hijaluronskih filera je do 24 meseca. Međutim, ponekad traju i dosta kraće. Za koje vreme će se resorbovati u organizmu zavisiće od kvaliteta filera, Vaših životnih navika, koliko se izlažete suncu i slično.

 

Cena tretmana


Kada su u pitanju hijaluronski fileri, cena ugradnje varira od nekoliko faktora. Pre tretmana obavezna je konsultacija sa lekarom. On će u zavisnosti od Vaših želja i vrste intervencije, kao i kvalteta filera bliže formirati cenu.
 


Međutim, bilo da mislite da su bolji obični hijaluronski fileri ili hijaluronski fileri bez igle, iskustva su u oba slučaja više nego pozitivna. Nećete se pokajati koju god odluku da donesete. Nemojte čekati da prođu godine da biste učinili nešto dobro za sebe.

Reagujte čim primetite prve znakove gubitka hijalurona. Ako želite da imate lepu i zdravu kožu, rešenje je na dohvat ruke, tu su hijaluronski fileri. Cena ugradnje zavisi od vrste intervencje, ali neka vam to ne bude kamen spoticanja, fokusirajte se na kvalitet i rezultate. Nakon tretmana hijaluronskim filerima opet ćete imati osmeh na licu i biti zadovoljni svojim odrazom u ogledalu.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar