29.10.2017 Komentari: 0

Šta dekoracija na venčanju govori o tebi?

Cvetni aranžmani za stolove mogu biti različitih dimenzija i mogu ih činiti različite vrste cveća, pa ako se odlučite da vam dekoracija restorana bude u bordo i bež boji, onda sigurno nećete pogrešiti ako izaberete bordo i bele ruže. 

Dok mnoge devojke razmišljaju o tome kakvo će biti njihovo venčanje, koje cveće, a koja dekoracija će biti, ima i onih devojaka kojima je bitno da se toga dana lepo provedu i uživaju sa izabranikom za svoju dušu. Neki parovi proslavljaju svoju svadbu samo sa malim brojem ljudi, a nekima ipak svadba bez 300 ljudi kao da nije ni svadba. Svakako, ukusi su različiti i o njima ne treba raspravljati. A kada se o ukusima govori, često se događa da osim što smisli kakvu će venčanicu obući i koje cipele obuti, mlada sama smišlja dekoraciju restorana, jer voli sve detaljno da smisli i isplanira, a kasnije u dogovoru sa organizatorima venčanja želi to i da sprovede u delo.

 


Jeste li razmišljale o tome šta dekoracija na venčanju govori o vama? Bez obzira koje cveće za dekoraciju venčanja da izaberete, nije loše da pogledate koju poruku koji cvet nosi, a šta dominantna boja govori o vama. Naime, svima je poznato da je crvena simbol ljubavi, pa ako se odlučite da dekoracija za mladenački sto bude u ovoj boji, znajte da je poruka jasna, a to je da je ljubav pobedila.


Cvetni aranžamni za stolove često se biraju samo za nekoliko ključnih stolova u restoranu kao što su, naravno mladenački sto ili sto gde su smešteni kumovi. Nekada su cvetni aranžmani za stolove isključivo rezervisani samo za mladenački sto, a uz ovaj aranžman uvek možete izabrati i ikebanu za automobil.


Kada su najlepši buketi cveća u pitanju, svakako možete pogledati šta ima u ponudi, ali i koja je cena bidermajera. Ukoliko želite da vaš bidermajer bude poseban, smislite koje biste cveće htele i koju boju, pa osim što možete pogledati šta se nudi, svakako možete u dogovoru sa osobama zaduženim za dekoraciju da odaberete i dve kombinacije cveća ili boja.


Cvetni aranžmani za stolove mogu biti različitih dimenzija i mogu ih činiti različite vrste cveća, pa ako se odlučite da vam dekoracija restorana bude u bordo i bež boji, onda sigurno nećete pogrešiti ako izaberete bordo i bele ruže. Svakako da je najbolje da vidite šta ima u ponudi, jer možda će vam se svideti i nešto što niste smislile ili pak što je neobično i drugačije, pa umesto predviđenog vi izaberete neplaniranu i drugačiju kombinaciju boja i cveća.

 

Poklon za svadbu- najlepši buketi cveća

 

A kakav poklon za svadbu kupiti? Iako se najpre pamte neobični i potpuno drugačiji pokloni, buketi od 101 ruže, ne moraju nužno da budu pokloni koje partner daruje svojoj devojci. Ukoliko želite da iznenadite mladence, jer ste im bliska prijateljica, a znate da vaša drugarica obožava cveće, onda će ovo biti savršen poklon za nju. Cena 101 ruže se različito kreće po cvećarama, a ako pak ne žalite novce, jer vam je važnije iznenađenje i emocije koje ćete probuditi kod prijateljice, onda ne čekajte ni trenutak nego kontaktirajte i rezervišete vaš idealni poklon.


Iako se smatra da su najlepši buketi cveća zapravo bidermajeri, jer venčanje je dan koji se ne zaboravlja, pa ni ta haljina i buket koji ste uz nju izabrali, treba imati na umu da se cene bidermajera različito kreću. Ukoliko želite neke glamuroznije bukete, moraćete izdvojiti nešto više novca, dok ćete manje i jednostavnije bidermajere jeftinije platiti.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar