20.09.2017 Komentari: 4

Kako izabrati idealnu venčanicu?

Da li je moguće sašiti venčanicu po želji? Naravno da jeste, a da li će to biti neki poseban model ili su ipak bele haljine od muslina vaš idealan izbor zavisi samo od vaše želje. Dobro razmislite pre nego što se odlučite, jer dan venčanja treba da vam ostane u najlepšem sećanju.

Jednostavne venčanice, haljine od muslina, čipkaste uske venčanice, sirena kroj, V izrez, A kroj, sa karnerima i škljokicama, sa korsetom, bela, bež ili neka druga boja, samo si neka od pitanja sa kojima se suočava svaka buduća mlada pri izboru haljine za svoju svadbu. Izbor nije nimalo lak, jer svaka devojka sanja o idealnoj venčanici, ali šta uraditi kada se želja i mogućnost ne podudare?

Da li je moguće sašiti venčanicu po želji? Naravno da jeste, jer postoje različiti materijali za venčanice koji će učiniti da vaša haljina iz snova postane stvarna, samo je pitanje kakvu haljinu zaista želite. Da ne biste mnogo lutale i isprobavale velki broj venčanica, evo nekih smernica koje će vam poslužiti da izaberete vašu idealnu haljinu.

 

Venčanice za punije - iznajmiti ili sašiti?

 

Za sve devojke koje imaju naglašene obline, venčanice za punije dobar su izbor, jer će svojim detaljima i ukrasima prekriti problematične delove vašeg tela. Ukoliko ipak niste zadovoljne kako vam stoji takva venčanica, možete se posavetovati sa svojom krojačicom i ko zna, možda baš može da se sašije ono što želite. Različiti materijali za venčanice mogu dobro da se iskombinuju i uz iskustvo vašeg krojača ili krojačice, dobićete model o kojem ste sanjale. U svakom slučaju, važno je da se vi prijatno osećate, zato izaberite model koji vam najviše odgovara. 

 

A kroj je pravi izbor za dame sa jakim kostima, tako da krenite od takvih venčanica. Takođe, i devojkama koje imaju takozvani kruškasti oblik tela savetuje se da biraju haljine istog kroja, jer će ovakve haljine doprineti da izgledate elegantno i prefinjeno.

 

Uske venčanice ili bele svečane haljine?

 

Devojke koje su niže visine svakako treba da biraju uske venčanice, jer će ih one vizuelni izdužiti, a uz dobre cipele na štiklu neće se ni primetiti da su koji centimetar niže. Svakako, ima devojka koje ne moraju da razmišljaju o modelu venčanice, pa mogu samo da puste mašti na volju, jer koji god da model izaberu, savršeno će pristajati uz njihovu liniju tela. Međutim, ukoliko ipak želite dodatno da istaknete svoje obline i pokažete svoju savršenu figuru, onda je sirena venčanica idealan izbor za vas.

Da biste dobile na oblinama, birajte venčanice sa karnerima ili naborima, jer će one učiniti da vizuelno izgledate krupnije, a za dame koje imaju nešto veće grudi idealan model su venčanice sa V izrezom. Naravno, postoje i devojke koje ne žele da nose venčanice, pa pre biraju bele svečane haljine, jer se u njima prijatnije osećaju. Kako god da odlučite, neka tako bude, jer vaša želja je jedino bitna.

Međutim, svi ovi saveti treba da vam posluže samo kao putokaz pri izboru haljine za vaše venčanje. Da li će to biti neka posebna venčanica ili su ipak bele haljine od muslina vaš idealan izbor zavisi samo od vaše želje, zato dobro razmislite pre nego što se odlučite, jer dan venčanja treba da vam ostane u najlepšem sećanju.

Povezane teme:  

Komentari(4) Napiši komentar

  1. S

    Sunčica

    Odgovori

    13.10.2017 14:19

    Uz vaše savete blistacu na venčanju !!!!!!!

    • M

      Mirjana

      14.10.2017 07:58

      Žene znaju šta žele, ali dobro dođe po koji savet. Suncice slažem se sa komentarom. Upravo tragam za savetima koji bi me uputili šta i kako... ne zam što se toga malo nalazi na Internetu... malo je konkretnih primera i saveta... :-( ...

    • A

      Admin sajta

      16.10.2017 19:11

      Drago nam je što to čujemo, jer zato i postojimo. I u narednom periodu trudićemo se da rešimo brojne nedoumice i ponudimo konkretne savete, zato nas i dalje pratite.

  2. S

    Sue

    Odgovori

    13.03.2024 09:43

    Hi,

    I hope this message finds you in good spirits. I'm the Marketing Manager at Winndoo—a digital agency with expertise in promoting products through various advertising channels.

    While exploring the web, your site(svezazene.info), caught my eye. I must commend the exceptional quality of your content and the active engagement of your audience.

    We're excited about the prospect of collaborating with your website to elevate our clients' product visibility and enhance website rankings. Through impactful guest posts and compelling paid articles, we envision a partnership that benefits both our brands.

    Would you be open to discussing this further? If so, I'm eager to delve into the details of our potential collaboration.

    Thank you for your time and consideration. Looking forward to your reply.

    Sincerely Yours.

    Confidentiality Notice: This email and any attachments are confidential and may contain privileged information. If you are not the intended recipient, please notify me immediately and delete the email from your system. Unauthorized use or disclosure is prohibited. Thank you.

Ostavi komentar