29.04.2024 Komentari: 0

Najpopularniji modeli naočara za sunce - must have trendovi za ovu sezonu

Sa porastom temperature dolazi i prilika da naše outfit obogatimo jednim od najzabavnijih i najfunkcionalnijih modnih dodataka – sunčanim naočarima! Ove sezone, od klasičnih pilotskih do smelih geometrijskih oblika, naočare za sunce su više od pukog modnog detalja. 

Tri devojke sa sunčanim naočarama.

 

Zato, pripremite se da zasenite, jer vam donosimo listu najpopularnijih modela sunčanih naočara koji su apsolutni must-have ovog leta. Bilo da planirate opuštene šetnje gradom, izležavanje na plaži ili letnje večernje izlaske, otkrijte koji modeli naočara za sunce će najbolje pratiti vaše avanture i odevne kombinacije.

 

Avijatičarski model

 

Avijatičarski ili pilot-model, je večni favorit među sunčanim naočarama. Svaki brend ih je na svoj način oblikovao, pružajući širok spektar varijacija koji se lako kombinuju sa različitim odevnim kombinacijama, od opuštenih do glamuroznih.


Ove naočare su univerzalne, pristaju svima i savršen su izbor za one koji cene klasičan, ali i moderni izgled.

 

Devojka sa avijatičarskim naočarama.

 

Geometrijske naočare


Ovog leta, slobodno se izrazite kroz zanimljive oblike kao što su šestougaonik, pravougaonik ili nepravilne geometrijske forme. Ovi okviri daju originalnost vašem izgledu, te su savršeni za one koji vole da se ističu u masi.


Za one koji žele da eksperimentišu, a pritom ostanu verni klasičnom stilu, šestougaoni modeli sunčanih naočara pružaju savršenu ravnotežu. Ovaj oblik spaja retro okrugle naočare i futuristički izgled, stvarajući uzbudljiv i originalan dizajn koji privlači pažnju.


Pravougaone ili četvrtaste sunčane naočare su izuzetno prilagodljive i mogu se nositi uz sve. One nose određeni štreberski šarm, ali su istovremeno privlačne i smele. Ovaj oblik je posebno pogodan za one koji žele vizuelno izdužiti i suziti lice. Za još dramatičniji izgled, oversized četvrtaste naočare su odličan izbor.

 

Minimalistički metalni okviri


Tanak, metalni okvir daje sofisticiran i čist izgled. Ovaj stil je savršen za poslovne žene i one koje preferiraju suptilan, ali stilizovan izgled. Metalni okviri su često vrlo lagani i udobni, a dostupni su u različitim bojama, uključujući klasično zlato, srebro i moderniju bakarnu.

 

Oversized glamur


Velike, "oversized" naočare su sinonim za glamur i dramu. Ovaj stil ne samo da štiti veći deo lica od sunca, već i dodaje dozu misterioznosti i holivudskog sjaja vašem izgledu.


Oversized sunčane naočare nikada ne izlaze iz mode. One mogu biti izrazito dramatične ili suptilnije, zavisno od brenda. Ovaj model je idealan za one koji žele da privuku pažnju ili jednostavno žele dodatno samopouzdanje. Bez obzira na izbor, oversized naočare ne zahtevaju određeni stil oblačenja i sigurno neće proći nezapaženo.

 

Devojka sa ovalnim naočarama.

 

Retro ovalne naočare


Inspirisan prošlim decenijama, ovaj stil vraća nas u šezdesete godine prošlog veka. Okrugle naočare su idealne za one koji žele da dodaju vintage notu svojem izgledu. Savršeno pristaju uz boho i hipi modne kombinacije, te su odličan izbor za festivale i letnje avanture.

 

Šareni i prozirni okviri

 

Poigrajte se bojama! Sunčane naočare sa šarenim ili potpuno prozirnim okvirima su odličan način da dodate akcenat boje svojoj letnjoj garderobi. Bilo da se odlučite za pastelne ili jarke tonove, ovi okviri će sigurno učiniti da se istaknete.

 

Cat-eye elegancija

 

“Mačkaste” naočare ostaju u trendu zahvaljujući svojoj ženstvenosti i šarmu koji donose. Ovaj stil, inspirisan 50-im godinama, veoma popularan i u ovoj sezoni, bilo da preferirate minimalistički ili izražajno veliki dizajn. Brendovi neprestano inoviraju sa novim varijacijama, što cat eye naočare čini nezaobilaznim izborom za svaku damu.


Savršen izbor za dame koje žele istovremeno izgledati moćno i elegantno.



Bez obzira na vaš modni ukus, sigurno ćete pronaći par sunčanih naočara koji odgovara vašem stilu i potrebama ove sezone. Pronađite u optikama model koji najbolje reflektuje vašu ličnost i uživajte u sunčanim danima sa stilom!

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar