11.08.2022 Komentari: 0

Letnja kombinacija proizvoda za savršene vlasi

Leto je u punom jeku, svi uživamo u avgustu i sunčanim danima dok nas zapljuskuju talasi. Kosa, međutim ne voli jake temperature, so i sunce jer se isušuje i puca, ali zato postoji niz rešenja koja su nam na dohvat ruke. 

Tokom letnjih dana koža glave nam je izuzetno osetljiva. Jačina sunčevih zraka i visok stepen UV zračenja znatno oštećuje gornji sloj kože, a morska so pospešuje suvoću i perutanje kože glave. Za kožu glave ne postoji zaštitna krema , zato kosa tokom leta zahteva dodatne tretmane i negu, ali i zaštitu u vidu šešira.


Na taj način sprečavamo iritacije ali iisušivanje i pucanje krajeva.


U nastavku teksta pročitajte koja letnja kombinacija preparata može učiniti čudo za vašu kosu i kako da se sa odmora vratite sa zdravom, mekanom i svilenkastom kosom.


Pantene šampon i drugi preparati za predivnu kosu

 

Pantene je brend koji je godinama jedan od najprodavanijih na tržištu. U najvrelijim letnjim danima, kosi će svu potrebnu negu pružiti širok izbor preparata za kosu ovog sjajnog brenda.


Bilo da je u pitanju potpuno ravna ili je odlikuju talasi, kosa će oživeti i biti sjajnija uz negu koju joj pruža Pantene šampon, maska, serum, regenerator ili ulje za negu.


Svaki od preparata za kosu pruža značajnu hidrataciju koja je u letnjim mesecima kosi neophodna. Ovog leta probajte:

 

  •  Šampon Pantene Repair and Protect koji regeneriše kosu, čini je jačom I otpornijom, što je izuzetno važno u letnjim vrelim danima.
     
  • Pantene Repair&Protect masku koja oporavlja kosu nakon samo dva minuta. Ova maska donosi brzo rešenje kada nemate mnogo dok se na moru spremate za noćni provod. Za tili čas kosa će oživeti i biti svilenkasta i meka.
     
  • Pantene Repair&Protect Oil serum za kosu koja štiti i dubinski hrani dlaku. Obnoviće krajeve koji su pod uticajem sunca, morske vode ili hlora iz bazena ispucali i suvi.
     
  • Za ekstremno brzu regeneraciju, probajte Pantene Repair&Protect ampule za kosu koje za samo jedan minut delovanja potpuno oporavljaju dlaku. Upotreba ovih ampula je izuzetno praktična za letnje danje kada imamo malo vremena za pakovanja i maske. Za jedan minut delovanja, kosa postaje hidrirana i stilizovana, a čitav tretman staje i u najmanju kozmetičku torbicu.

nasmejana zena drzi telefon u ruci


Iz Pantene kolekcije za ovo leto odaberite i druge proizvode koji su namenjeni za negu sede, farbane, takne i suve kose.

 

Ulja jojobe, provitamini B5, antioksidansi i druge komponente čine proizvode iz ove linije savršenim za kosu koja je pod uticajem sunca izgubila sjaj, jačinu, elastičnost, ali i intenzitet boje.


Sve proizvode iz Pantene kolekcije sa fantastičnim avgustovskim sniženjima možete pronaći OVDE.

 

Preparati za jačanje, lako i brzo stilizovanje

 

Pored navedenih, probajte i druge preparate koji će vam priskočiti u pomoć, oporaviti kosu za tili čas i učiniti da zablistate u prvim jesenjim danima kad se svi vrate s odmora.


Neretko se dešava da se sa plaže ili bazena vratimo iziritirane kože glave. Ako ste osetili svrab i peckanje na vlasištu nakon dana provednog na plaži, znajte da je to sasvim uobičajeno.


Rešenje za problem osetljivog vlasišta leži u Vichy Dercos šamponu. Glicerin i pantenol koje sadrži, doneće vam trenutno olakšanje, a koža glave će se odmah umiriti.


Od slane vode i sunca najčešće stradaju krajevi kose. Šešir štiti teme ali krajevi su stalno na udaru oštećenja. Kako ne bi došlo do dodatnih oštećenja pri češljanju, probajte Velnea sprej za raščešljavanje kose ili neki drugi sprej zahvaljujući kojem ćete preduprediti zamršenost kose, pa samim tim i pucanje krajeva.


Na kraju leta dodajte dozu keratina koji će vam pomoći da brzo oporavite kosu. Probajte Phytorelax keratin sprej koji će vam pomoći da kosi vratite svu snagu koju je tokom leta izgubila.


Sve navedene preparate za negu kose možete pronaći u Lilly drogerijama. Još puno sunčanih dana je pred nama, stoga, učinite svoju kosu mekom, zdravom i zanosnom ovog leta.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar