31.10.2018 Komentari: 0

Konsultacije sa onkolozima specijalistima sa Kube

U toku je zakazivanje onkoloških pregleda sa najpoznatijim kubanskim doktorima specijalistima koji gostuju u Srbiji od 28.10. do 25.11. 2018. godine u organizaciji agencije Consulta al Futuro.

Lečenje kancera na Kubi

 

Kako saznajemo u Srbiju su stigli eminenti stručnjaci za lečenje kancera sa Kube. Dr. Anabeli Estavez Garcija se sećamo još od prošle godine, prilikom njenog dvomesečnog boravka, kada je gostovala na većem broju televizijskih stanica i podelila veliki broj intervjua. Doktorka je tom prilikom pričala o savremenim dostignućima kubanske medicine i zašto kubanska medicina danas postiže najbolje rezultate na polju lečenja različitih oblika raka.


Ove godine sa njom je stigao i Dr. Reno Caspedes specijalista dečije onkologije i šef odeljenja pedijatrije na Nacionalnom institutu onkologije i radiobiologije u Havani, kojeg zbog rezultata postignutim na tom polju moramo predstaviti kao najvećeg stručnjaka na Kubi, možda i u celom svetu.


Dostignuća kubanske medicine i lečenje kancera


Ovi kubanski onkolozi su već prvog dana po dolasku u Srbiju, gostovali na TV Pink kao eksluzivni gosti u emisiji NOVO JUTRO. Najavu ove emisije Pink je objavio i na svom sajtu. U emisiji koju, ako ste propustili, možete pogledati klikom ovde, pričalo se o dostignućima kubanske medicine, najnovijim vakcinama i metogama lečenja kancera i drugih opasnih bolesti današnjice.


Takođe, jedna od tema je bila i kakve su mogućnosti lečenja građana Srbije na Kubi i zbog čega je zdravstveni sistem te zemlje, po rezultatima lečenja, u samom svetskom vrhu.


Pomoć pacijentima za odlazak na Kubu na lečenje


Kako saznajemo doktori su u poseti Srbiji zahvaljujući agenciji Consulta al Futuro koja je jedina konsultanska agencija na prostoru bivše Jugoslavije dobila saglasnost Ministarstva zdravlja Kube da može sklopiti ugovor sa Asocijacijom kubanskih lekara. Na taj način je pružena mogućnost pacijentima da na zvaničan način mogu stupiti u kontakt sa lekarima sa Kube i dobiti njihovo stručno mišljenje i pomoć. Legalizacija svih dokumenata za rad je izvršena u ambasadi Kube u Beogradu čime je potvrđena i njihova podrška u radu.


Saznali smo da još od prošle godine, svi ljudi koji zovu Kubansku ambasadu dobijaju kontakt ove agencije kao preporuku, ukoliko je potreban neki vid medicinske pomoći ili lečenja na Kubi, što do sada nije bio slučaj.


Zakazivanje konsultacija bez odlaska na Kubu


Ovo je stvarno jedinstvena prilika. U toku je zakazivanje konsultacija sa pomenutim doktorima onkolozima specijalistima sa Kube. Doktori će u Srbiji boraviti do 25.11.2018. godine.


Iskoristite priliku i saznajte šta vam je potrebno od dokumentacije za lečenje, kao i informacije o programima lečenja, cenama terapija i lekova i dr. Iskoristite priliku da dobijete odgovore na sva pitanja i mogućnost da razmislite o svim alternativama lečenja.


Oko svih ostalih eventualnih problema, oko prikupljanja neophodne dokumentacije, prevoda, izbora adekvatne klinike na Kubi, pomoći će vam ne samo pomenuti dokori već i agencija Consulta al Futuro. Posetite njihov sajt i saznajte više o svemu, pomozite sebi, svojim prijatljima i rodbini. Klikom ovde saznajte više.


Zašto kubanska medicina


Nešto po čemu se Kuba, pored svojih prirodnih lepota, izdvaja od svih ostalih zemalja i po onome što je definitivno dovelo na sam svetski vrh su naučna dostignuća i proizvodi iz oblasti medicine. Ulaganjem u obrazovanje podigli su svoj medicinski sistem na najviši nivo, a besplatnim školstvom, omogućili su svakome da se u ovoj profesiji ostvari. Odgovorni, privrženi poslu, zdravstveni radnici na Kubi veoma su posvećeni unapređenju svog znanja. Kao rezultat njihovog istraživanja i eksperimenata nastali su brojni proizvodi koji uspešno leče veliki broj bolesti, što predstavlja njihov doprinos razvoju medicine na globalnom nivou.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar