08.02.2021 Komentari: 0

Koja venčanica je idealna za vas?

Širok osmeh na licu, sjaj u očima i tri reči – to je ta. Ako bi trebalo da opišemo trenutak kada mlada odabere svoju venčanicu, izgledao bi baš tako. Osim toga što je naravno potrebno pronaći haljinu u kojoj se osećate prijatno, potrebno je i izabrati model koji pristaje vašoj figuri, ističe sve adute, a prikriva sve što želite da sakrijete. Danas govorimo o tome koje su to najlepse vencanice i čime treba da se vodite prilikom izbora istih. 

foto: depositphoto.com

Princeza venčanica za vašu bajku


Za svebuduće mlade koje žele pravu bajku na dan svog venčanja idealna je princeza vencanica. Ove venčanice nikada neće izaći iz mode, a kolekcije koje su dostupne kod nas to i pokazuju. Iznajmljivanje vencanica svakako je izbor najvećeg dela devojaka, posebno kada je reč o princeza venčanici. Osim činjenice da ovu haljinu ne biste imale više gde da nosite, tu je i vrednost samih haljina. Princeza vencanica zahteva mnogo materijala, pa je samim tim i često skuplja od ostalih modela. Ovaj model može biti sa šlepom ili pak bez njega. Svaki model sa šlepom radi se tako da se nakon ceremonije i fotografisanja šlep može dugmićima prikačiti za haljinu, tako da ne bude nikakvih problema prilikom kretanja.

 

 

Sirena venčanica za mladu sa oblinama


Sirena venčanice savršen su izbor za sve mlade koje žele da istaknu svoje obline i čija figura to dozvoljava. Ovaj model najbolje stoji devojkama sa širim ramenima, uskim strukom i izraženijim bokovima, dakle potrebno je da imate figuru peščanog sata. Najlepse vencanice svakako su one koje vama oduzmu dah, i nemojte se libiti da isprobate čak i neki model za koji smatrate da vam nikako neće pristajati. Ukoliko se opredelite za ovaj kroj venčanice koja nema šlep, savetujemo da birate što svetliju nijansu, kako bi se venčanica ipak razlikovala od svečane haljine. Mnoge mlade izbegavaju ovaj model upravo zbog toga, ali uz pravi izbor boje, nakita i vela, izgledaćete kao prava princeza.

 

Venčanica A kroja


Kada govorimo o tome koje su to najlepse vencanice, nikako ne smemo zaboraviti na modele A kroja. Karakteristični su po uskom gornjem delu haljine, koji od struka elegantno pada. Ovaj model savršeno odgovara svim tipovima građe – bilo da imate veće ili manje grudi, uže ili šire bokove. Ovaj model najviše odgovara mladama koje su trudne na dan venčanja, jer ne opterećuje stomak i dozvoljava slobodno kretanje. Vencanica A kroja je uvek senzualna i zavodljiva, bez obzira na to što nije upadljiva kao princeza vencanica. Uz čipku, prišivene cirkone i šlep, vencanica A kroja predstavlja ostvarenje snova za svaku mladu.

 

 

Koliko venčanica treba da bude sexy?


Poslednjih nekoliko sezona veoma su popularne venčanice sa dubokim izrezom dekoltea, šlicevima i golim leđima. Koliko daleko možete ići, a da ne preterate? Odgovor na ovo pitanje opet zavisi od vaše građe. Venčanje je svečani čin, posebno ukoliko se odigrava u crkvi i naravno da je potrebno ispoštovati određene protokole. Međutim, izazovan i degutantan izgled umnogome se razlikuju. Naravno da će vam fenomenalno stajati šlic ukoliko imate lepe, duge noge i ukoliko gornji deo haljine nije previše otvoren. Gola leđa su imperativ senzualnosti i uz ovaj detalj ne možete pogrešiti. Kada je dekolte u pitanju, obratite pažnju na svoju građu. Saloni za iznajmljivanje vencanica svakako ce vam pomoći u odabiru. Ukoliko imate velike grudi, trudite se da ništa ne kipi i da korpe budu odgovarajuće veličine.


Ukoliko pak imate male grudi, možete se poigrati dubokim dekolteima, jer to na vašoj građi neće biti degutantno, za razliku od situacija u kojima devojke imaju velike grudi. Izbegavajte modele koji se provide i u kojima će se videti veš. Ceremonija venčanja je svečani čin kome će prisustvovati najbliži kako vaši, tako i partnerovi rodbina i prijatelji. On vrlo dobro zna kako vi izgledate ispod te haljine. Budite umerene, uz poneki zavodljivi detalj koji će isticati vašu senzualnost i magija može da počne. 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar