25.10.2022 Komentari: 1

Dermapen – jedan tretman lica za više problema sa kožom

Poslednjih godina, razvojem savremene medicinske tehnologije i unapređivanjem kozmetičkih metoda, hirurški tretmani lica sve češće ustupaju mesto savremenim, neinvazivnim, nehirurškim tretmanima, koji su jednako efikasni, a u nekim slučajevima čak i efikasniji od estetskih hirurških zahvata.

Nehirurški tretmani lica, potvrđene visoke učinkovitosti, daleko su prijatniji za pacijente tokom same procedure, ali i tokom perioda oporavka, što je uz fenomenalne rezultate, jedan od razloga za sve veću zainteresovanost pacijenata.


Jedna od najtraženijih nehirurških metoda je Dermapen tretman, unapređena mezoterapija, skoro bezbolan metod, potpuno bezbedan i bez neželjenih efekata, a sa mnoštvom fenomenalnih rezultata. Kome je namenjen Dermapen tretman i koje konkretne rezultate možete očekivati u tretiranju specifičnih problema i stanja kože, pročitajte u nastavku.

 

Šta je Dermapen?


Beograd poslednjih godina postaje vodeći regionalni centar razvoja moderne kozmetologije jer u korak prati najveća svetska dostignuća. Visokoefikasni savremeni tretmani lica, koji spadaju u najbolje anti age tretmane današnjice, kao što je Dermapen, Beograd su i doveli na tu visoku poziciju.


Najdelotvornija metoda podmlađivanja kože, Dermapen tretman, je mezoterapija mikroiglicama istoimenog aparata od nerđajućeg čelika, nalik na olovku, koji direktno pod kožu, ciljane dubine i vertikalnog ugla prodora, plasira koktel kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina. Koktel i novonastale, kontrolisane mikropovrede kože kao krajnji rezultat izazivaju sintezu kolagena, što kožu zateže, hrani i hidrira, čime se ublažavaju bore, pege, fleke, akne i druge nepravilnosti.

 

Najbolji rezultati uz Dermapen tretman


Svi kozmetički tretmani lica manje ili više orjentisani su na najčešće jedan problem koji tretiraju. Dermapen tretman ima višestruko delovanje i mnoštvo rezultata kod različitih problema i stanja kože. Efekti koji se postižu najsličniji su efektima lasera, a u nekim situacijama ova metoda je čak i delotvornija.


Dermapen efikasno pomaže kod sledećih problema sa kožom, pa su u tim slučajevima i rezultati najbolji:

 

  • pojava bora, staračkih pega i fleka ( ovo je omiljena metoda svim pacijentima u zrelim godinama, jer znatno utiče na odlaganje pojave prvih bora, zatezanje kože i smanjenje postojećih bora i neutralizaciju staračkih pega i fleka, dakle bitno utiče na sve znake starenja kože. Prvi rezultati, kao što su hidratacija, svežina, uklanjanje fleka - hiperpigmentacije, vidljivi su već posle 7 dana, a pravi i trajni efekti ublažavanja dubokih bora evidentni su posle 2 meseca, koliko treba da se stvori novi kolagen. Ukoliko se Dermapen tretman ponavlja na mesec dana, posle 3 do 5 ponavljanja rezultati će biti više nego očigledni, jer će koža biti podmlađena, sjajna, hidrirana i elastična, a staračke bore i pege postaće prošlost )

zena-bore-starenje

  • pojava akni i proširenih pora ( retko su koji tretmani lica delotvorni za uklanjanje proširenih pora kao što je to slučaj sa Dermapenom, jer se usled sinteze kolagena pore zatvaraju, a koža postaje lepa i glatka, dok je sa bubuljicama, koje predstavljaju komplikovano stanje kože, neophodno više upornosti i kombinacija tretmana, adekvatne nege i neretko promene režima ishrane )
  • pojava ožiljaka ( ožiljci od akni ili nekog drugog uzroka zaista se mogu vidno ublažiti posle nekoliko tretmana Dermapenom. Potpuni nestanak ožiljačnog tkiva ipak je teško garantovati, jer to zavisi od starosti i dubine samog ožiljka, ali je evidentna manja vidljivost i manja izraženost nego pre tretmana )

Uz ove najčešće probleme koji direktno utiču na kvalitet života pacijenata, savremeni tretmani lica, kakav je Dermapen, izuzetne rezultate daju i kod:

 

  • resorbcije i delovanja kozmetičkih preparata
  • poboljšanja tonusa i teksture kože
  • tretiranja regija sa celulitom
  • poboljšavanja teksture grudi
  • uklanjanja ili ublažavanja strija
  • alopecije i opadanja kose


Najbolji anti age tretman, skoro bezbolan, sasvim bezbedan i izuzetno komforan, definitivno je Dermapen. Beograd nudi najsavremenije estetske centre, zato za sebe odaberite najbolje.

Povezane teme:  

Komentari(1) Napiši komentar

  1. S

    Samo prirodno

    Odgovori

    15.11.2022 09:06

    Podržavam svaki tretman koji potiskuje hirurške zahvate u raznm nano klinikama. Ne volim botoks, filere, ugrađivanje silikona itd.

Ostavi komentar