15.08.2019 Komentari: 6

Zašto je važno leti ne zaboraviti negu protiv bora?

Svaka žena se raduje letu, pa ni ja nisam izuzetak. Lepo vreme, sandalice, haljinice , more.... i naravno sunce!

Ne baš zdrave navike


Ja sam jedna od onih osoba koje jako vole da se sunčaju, iako svi upozoravaju na štetnost UV zraka. Pridržavam se da ne budem na suncu kad je najjače zračenje i mažem se kremicama sa zaštitnim faktorima, a uvek pred sezonu odem u solarijum da dobijem podlogu za bronzani ten koji toliko volim. Znam, reći ćete mi da nije zdravo, ali šta ću kad volim. Sunce i solarijum zaista nepovoljno utiču na našu kožu, a naročito na lepotu iste.

 

Starenje je nažalost, neizbežan proces koji pojačavaju:

  • izlaganje suncu,
  • nepravilna ishrana,
  • nedovoljan unos tečnosti i još mnogo stvari samo ubrzavaju taj proces. 


Iako pijem OPC+C suplement koji me snabdeva sa optimalnom količinom vitamina C i pijem prečišćenu, namagnetisanu vodu, bore me nisu zaobišle. Izlaganje suncu ih samo produbljuje. Ponekad mi se pojave i pege od sunca, bubuljice i izgledam bar deset godina starije.

 

Poklonu se u otrov ne gleda


Uz jednu jutarnju kafu u kancelariji kolega me je obradovao sa kremom Sting of Beauty, koja je kako on tvrdi njegovoj supruzi „izbrisala“ 5 godina sa lica. Nisam baš odmah poverovala u to, al sam prihvatila poklon i počela da je koristim. Prvo što sam utvrdila je da nisam alergična na pčelinji otrov, koji je aktivni sastojak ove kreme. Inače pčelinji otrov je veoma skup jer se dobija u jako malim količinama, pa su proizvodi koji ga sadrže uvek malo iznad proseka sa cenom, ali dolazimo i tog dela - vrede svaku paru!

 

Ubod lepote - ali ne boli


Pčelinji otrov deluje tako što podstiče vašu kožu da sama proizvodi elastin i kolagen, koji su zaduženi za mladolik i svež izgled. Krema sadrži vitamin E, a svi već znamo da on usporava starenje, propolis koji je prirodni antiseptik(zbogom moje bubuljičice) i smešu eteričnih ulja. Ostala sam u šoku kada sam osetila blago peckanje i zatezanje lica, ali to tako treba, jer to je upravo ono što pčelinji otrov radi. Ne mogu da vas lažem i da vam kažem da mi je koža bila u boljem stanju nakon prvog mazanja… ali već za desetak dana sam primetila dobre rezultate.


Prvenstveno su nestale fleke od sunca, koža je bila odmornija i blistavija. Ova krema što se duže koristi to su rezultati sve vidljiviji. Nakon mesec dana su prijateljice primetile da imam manje bora, a ima li išta bolje od toga da nahrani žensku sujetu?

 

Pokažite svetu svoju lepotu uz Sting of Beauty


Osim lica, kremom Sting of Beauty mažem i vrat i dekolte, jer je i tu koža najviše na udaru sunčevih zraka i gubi vlažnost i elastičnost. Ipak je leto,treba pokazati sve svoje atribute u punom sjaju, a za blistavu i mladoliku kožu pobrinuće se krema sa pčelinjim otrovom. Anti age Kremu Sting of beuaty možete naručiti i ovde i pokloniti sebi ili nekom drugom delotvoran i kvalitetan proizvod.

Komentari(6) Napiši komentar

  1. m

    miso kostic

    Odgovori

    15.08.2019 13:05

    moja supruga korsti Sting of Beauty, kaze da je zadovoljna , a i ja sam primetio da vise ne kuka...

  2. d

    dunja

    Odgovori

    15.08.2019 13:08

    Naga bora nesme se zaboraviti preko cele godine.Mogu da pohvalim kremu sting of beauty koju sam pocela da koristim pre mesec dana.Za nas od +50 zaista mi se cini da mi prija.Koristim je i kao masku za lice i vrat. Za masku namezem malo deblji sloj i ostavim da koza upije koliko joj odgovara,a za lica uvece i ujutru namazem tanki sloj koliko kozi prija.Vrlo je razmaziva tako da mi evo jos traje ova kutija.

  3. s

    sanja biuk

    Odgovori

    15.08.2019 13:12

    ja imam bore, ocajna sam probala sam sve i svasta, posle citanja ovog teksta o kremi Sting of Beauty, nekako osecam da je to prava stvar i da ce mi pomoci...

  4. n

    nevenka

    Odgovori

    15.08.2019 14:15

    Ja imam 30 godina i sve vise mi pege na licu smetaju. da li neka damica ima savet koju kremu odabrati za uklanjanje pega i da li je to uospte moguce? hvala unapred

  5. D

    Dara

    Odgovori

    16.08.2019 22:10

    Bore su deo našeg života i ne možemo da ih izbegnemo, one su tu na našem licu da nas podsete da smo se smejali i plakala.. Da smo imale život i dobar i loš.. Ali ako mene pitate ja bih radije se odlučila na neku kremu koja bi mi smanjila bore bar malo namom licu, a da je 100posto prirodna.

    • K

      Katarinicaaa

      27.01.2020 14:32

      I ja se služim time da protiv prirode idemo prirodom...Žene su neverovatna stvorenja, u stanju smo da se gledamo non stop u ogledalo i tražimo i ''kopamo'' po svojoj koži izmišljajući nekad bore, mitisere, akne, lišajeve i sl.. No, takve smo kakve smo, ja ti mogu preporučiti jednu kremu na bazi zeolita https://www.srbijaspace.rs/blog/prirodna-krema-za-kozu-sa-zeolitom-zeokrem-1324.html , prirodnu koju sam lično isprobala, pa javi utiske :)

Ostavi komentar