28.08.2022 Komentari: 0

Max & Co naočare za sunce- damski aksesoar na višem nivou

Kompanija Max & Co, koja posluje u sastavu svetskog modnog giganta Max Mara, je svojevrstan premium brend vođen istim životnim geslom osnivača da bi modu trebalo pratiti, ali joj nipošto ne bismo smeli robovati. 

Vodeći se dobro poznatom italijanskom tradicijom “ready to wear” modna kuća Max & Co veoma uspešno je plasirala komercijalnu modu širom sveta, zasnivajući svoju delatnost na upotrebi materijala vrhunskog kvaliteta, velikom broju unikatnih detalja koji su obeležili brend i naravno na veoma visokom kvalitetu proizvodnje i izrade.


Sve kolekcije garderobe i aksesoara, među kojima su i kvalitetne naocare za sunce, donose nove i moderne dizajnerske novine, savremene i u trendu, koje su u isto vreme prefinjene i jednostavne, lako nosive i uklopive i dostupne baš svakoj dami.


Max & Co naočare za sunce ženske aksesoare podigle su na sasvim novi nivo, jer su suptilno spojile vrhunski kvalitet, eleganciju, jednostavnost i pristupačnost svima koji autentični stilski izraz stavljaju na prvo mesto. Uz njihove fantastične naočare za sunce, ženske i naravno veoma ženstvene, vi ćete pratiti poslednje trendove, ali uvek ostati svoje i to je razlog zbog kog je aksesoar za dame ove renomirane modne kuće nemoguće nadmašiti.

 

Max & Co – komercijalne, moderne i kvalitetne naocare za sunce

 

Osnovne karakteristike Max & Co ženskih sunčanih naočara su:

  • izuzetno kvalitetni materijali od kojih se izrađuju ramovi i stakla za naočare. Cena koju plaćate za kvalitetne naočare za sunce od metala ili acetata, potpuno je prilagođena najširem krugu ljubitelja modnih dodataka, pa nije čudo što je, uz kvalitet, ovaj modni brend na samom vrhu liste najtraženijih u celom svetu
  • veliki broj autentičnih detalja, koji krase naočare za sunce, zenske aksesoare transformišu u veoma moćno oružje za izgradnju ličnog stila
  • visokokvalitetna izrada ramova i stakla za naočare. Cena je u skladu sa komercijalnim karakterom brenda, ali kvalitet proizvoda daleko prevazilazi cenu, pa svaka dama koja voli povoljne, a kvalitetne naočare za sunce uvek i ponovo bira ovaj brend.

Pored svega, treba istaći i savremen, moderan dizajn naočara za sunce koje svojim sofisticiranim stilom obeležavaju ovo leto i mnoga pre njega.

 

zena stoji ispred aviona
 

Naočare za sunce – ženske, savremene i svevremenske

 

Ovu sezonu modne kuće Max & Co obeležio je savremen dizajn koji je obogatio stare, svima nama poznate modele ženskih sunčanih naočara, pružajući harmoniju između prefinjenosti i karakteristične “ready to wear” jednostavnosti zbog koje su su modeli i postali planetarno poznati.

 

  • Cat eye, već čuvene naočare mačkastog oblika, minimalističke ili predimenzionirane, inspirisane su visokom modom šezdesetih godina prošlog veka. Karakteristične su po hrabrom i ženstvenom dizajnu i kvalitetnim okvirima od acetata u “havana” verziji ili jednobojne, dok u nekoliko nežnih boja dolaze stakla za naočare. Cena podrazumeva da kvalitetna stakla imaju zaštitnu funkciju, a mogu se postaviti čak i dioptrijska stakla u ram sunčanih naočara.
  • Kvalitetne naocare za sunce kvadratnog oblika i ovog leta nalaze se na vrhu liste najpoželjnijih modela. Proizvode se u 4 nijanse Max & Co letnje palete boja , ali i kao verna imitacija kornjačinog oklopa na vrhovima prebojena opalom, i to je upravo ono što ih čini jedinstvenim i prepoznatljivim.
  • Okrugle naočare izrađene su od acetata, pa su veoma upečatljive, ili od lakih metala, pa dobijaju notu elegancije, dok su stakla u dve palete boja toplih ili hladnih nijansi. Okrugle naočare od acetata su ženstvene i harmonične, a modeli sa providnim nijansama i punom bojom poigravaju se sa kontrastnim vrhom naočara, u čemu se ogleda jedinstvenost u detaljima što je karateristično za ovaj modni brend.
  • Aviator oblik naočara za sunce ženske modele podiže na nivo vanvremenskih aksesoara. Proizvedene su od lakog, veoma kvalitetnog metala, poseduju gradijent stakla i meke silikonske jastučiće koji štite nos.


Izaberite bilo koji model Max & Co naočara za sunce i sigurno dobijate jedinstven, savremen i kvalitetan aksesoar koji niko ne može nadmašiti.



 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar