03.11.2017 Komentari: 2

Kežual stil oblačenja - moderan i elegantan stil

Poslovna garderoba za žene ne mora nužno da podrazumeva uštogljene sakoe, košulje i pantalone na ivicu. Uvek možete da se igrate sa svojom garderobom i da uz kežual stil oblačenja da izgledate atraktivno.

Malo mašte, kreativnosti i kombinovanja doprineće da sijate novim sjajem, jer kada je žena zadovoljna svojim izgledom onda ona može sve. A da, kako god, žena uvek može sve, ali uz očaravajuću odevnu kombinaciju niko joj ne može stati na put.

 

Dok razmišljate o tome kako treba da izgleda poslovna garderoba za žene, treba da znate da je svaki čovek stil za sebe. Zapravo, htedosmo reći svaka žena je stil za sebe. Onda ne čudi zašto je glavna muka svake žene šta će obići. A sigurni smo i da će većina dama najpre reći da nema šta da obuče, pa tek onda da baci pogled u garderober. Jer, treba ipak odeću prilagoditi prilici, a sve žene znaju da to nije nimalo lako. Negovanu kosu, blistavo lice treba da prati i moderna linija odeće.

 

Kežual-stil-oblačenja

Kako kombinovati koju boju, da li je nova moda promenila neka pravila pa ne moramo da uklapamo boju torbe i cipela ili pak treba kežual stil oblačenja prilagoditi poslu, jer neki poslovni sistemi ipak nisu toliko striktni i nemaju kodekse oblačenja. A šta podrazumeva kežual stil oblačenja?

Sama reč kežual odmah asocira da ne mora sve da bude pod konac zategnuto. Ne moraju pantalone na ivicu, niti savršeno ispeglane košulje sa kragnom. Uh, dobro je, jer nekada poslovna garderoba za žene upravo zadaje mnogo muke. Mada, bilo koji stil da je oblačenja u pitanju, ženama svakako zadaje glavobolju.

 

Poslovna garderoba za žene VS. Kežual stil oblačenja

 

Međutim, poslovna garderoba za žene striktna je u korporativnim sistemima, pa se morate prilagoditi pravilima. Kežual stil za žene ne zadaje mnogo glavobolje, jer je upravo kežual stil oblačenja sinonim za ležernost. Udobno, a opet jednostavno i uglađeno, nije li savršen spoj za žene koje ne vole pravila i kodekse. Ako neko kaže da je kežual stil za žene ipak za varijante i izlaske koji nemaju veze sa poslom, znajte da se vara. Kežual stil oblačenja učiniće da istovremeno izgledate atraktivno i moderno, jer farmerke i ležerne košulje ili majice sa printom doprineće da se udobno osećate, a to će se i prepoznati. Sakoi uz džins i ravna obuća u kojoj možete ceo dan da hodate, a da se ne umorite neće doprineti da izgledate manje ženstveno i manje sofisticirano.

Kežual stil za žene
takođe može da omogući različite kombinacije boja, a skladna kombinacija uz kontrast boja, dozvoliće vam da se malo poigrate sa kombinovanjem garderobe. Letnje vreme sa sobom donosi i moderne letnje haljinice koje uz baletanke deluju opušteno, a opet moderno i atraktivno. Uvek dobro dođe i neki prikladni nakit, a uz to i ešarpa koja će učiniti da vaša odevna kombinacija izgleda ležerno.

Poslovna garderoba za žene ne mora nužno da podrazumeva uštogljene sakoe, košulje i pantalone na ivicu. Uvek možete da se igrate sa svojom garderobom i da uz kežual stil oblačenja da izgledate atraktivno. Tako da kad krenete da izgovorite da nemate šta da obučete, provirite u svoj ormar i izvucie farmerke koje će se savršeno uklopiti uz neku jesenju bluzu i koje će savršeno pristajati uz duboke čizme. Malo mašte, kreativnosti i kombinovanja doprineće da sijate novim sjajem, jer kada je žena zadovoljna svojim izgledom onda ona može sve. A da, kako god, žena uvek može sve, ali uz očaravajuću odevnu kombinaciju niko joj ne može stati na put.

Povezane teme:  

Komentari(2) Napiši komentar

  1. D

    Dejana

    Odgovori

    14.11.2017 20:52

    Kada je žena zadovoljna svojim izgledom onda ona može sve. To je tako tačno. :)

    • A

      Admin sajta

      14.11.2017 21:21

      Posebno kada je zadovoljna izgledom, tada tek žena može sve!

Ostavi komentar