03.07.2019 Komentari: 0

Ukrasne kutije su praktičan i lep poklon

Zbog raznovrsnih namena, kutije imaju nezamenljivu ulogu u svakom domu ili radnom prostoru. Ovi najčešće upotrebljavani predmeti u kući i radnom prostoru služe za odlaganje i čuvanje važnih stvari i sitnica. Kutije različitog oblika i dizajna mogu nam pomoći da uklonimo nered, ali i da u njih spakujemo poklon za dragu osobu.

Ukrasne kutije su same po sebi praktičan i veoma lep poklon, naročito one izrađene tehnikom dekupaža. Ove ukrasne kutije sa različitim motivima, cvetnim, razigranim, veselim, svojim neobičnim stilom mogu značajno da oplemene i upotpune svaki prostor i stil u vašem domu. Dekupaž kutije u različitim bojama, oblicima i sa različitim motivima ulepšaće svaku vašu prostoriju u domu, od kupatila do terase, ali i vaš radni prostor.


Dekupaž kutije možete napraviti i sami. One mogu biti različitog oblika i od različitih materijala, od kartona, drveta, metala ili stakla. Sve što vam je potrebno za dekupaž kutije su salvete sa lepim motivima, bela akrilna boja, četkica, šmirgla, zaštitni lak i lepak, a dodatno ih možete ukrasiti i šljokicama. Za tehniku dekupaža možete se vežbati i na kartonskim kutijama, ali ovi ukrasi definitivno najlepše stoje na drvenim površinama.

 

U zavisnosti od vaših potreba, a kao neiscrpan izvor namena, ove ukrasne kutije mogu biti manje ili veće, četvrtaste, okrugle ili ovalne. Takođe sami možete napraviti i ukrasne kutije od kartona koristeći ukrasni papir, trake, novogodišnje ukrase i lepak. U ovoj igri najvažnije je da mašti pustite na volju.

 

Ukrasne kutije mogu biti neobicni pokloni iz Srbije


Portal serbianshop.com može vam pomoći ukoliko želite nekoga da obradujete sa ovim neobičnim poklonima. Ovaj portal nudi samo domaće proizvode i suvenire koji mogu biti savršeni i veoma neobicni pokloni iz Srbije za vaše drage goste ili prijatelje, ali i za vas. Naše drvene ukrasne kutije sa motivima gradova koje ste upravo posetili mogu vam biti drage uspomene vezane za lepa putovanja.


Ukrasne kutije možete pokloniti damama svih uzrasta. Svi vrlo dobro znamo koliko važnih sitnica ima u životu jedne žene. Pomozite joj da za te sitnice, nakit ili nešto slično, pronađe odgovarajući kutak. Tako će ukrasne kutije, što čuvaju uspomene i skrivene tajne, dobiti značajno mesto u domu svake dame. Ove tajnovite škrinjice poslužiće za svaki kreativni i radni nered.


Ali, treba da znate i jedno zlatno pravilo poklanjanja. Kutije se, isto kao i novčanici, nikad ne poklanjaju prazne. U kuticiju spakujte nekakvu sitnicu, poruku na papiriću, ispresovan cvet ili detelinku sa četiri lista, ili bilo šta drugo što poželite. Tako ovi neobicni pokloni mogu da prenesu vama dragoj osobi neku važnu poruku koja se čita samo između redova.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar