20.04.2022 Komentari: 0

U ovoj odeći mališani se osećaju srećnije i zadovoljnije

Ako spadate u grupu roditelja koja je već postala svesna da odeća nije samo ukras, već zaista učestvuje u srećnom i zdravom odrastanju deteta, onda je ovaj tekst baš za vas, a ako i dalje niste svesni istinskog značaja dečije odeće obavezno pročitajte članak do kraja.

majka-drzi-bebu

 

Na prvi pogled ne deluje da postoji veza između sreće i zdravlja i garderobe, ali da to nije tako shvatićete ako svoje dete samo jedan dan obučete u odeću koja je neudobna, tesna, uska, loše skrojena i što je još gore, koja je nekvalitetna i izrađena od materijala koji mogu izazvati reakciju, peckanje, crvenilo, svrab i alergiju na osetljivoj koži deteta.


Ako za svoje dete želite kvalitetnu domaću dečiju odeću, birajte onu koja je dizajnirana i šivena u Kotexu, jer će učiniti da budete zadovoljni i spremno odgovorite na sve obaveze i izazove koje donosi dan. Bilo da birate praktične pamučne majice za decu, svečane haljine za devojcice ili su to kvalitetni deciji prsluci, duksevi i trenerke ili lepi, a jeftini bodici za bebe, sigurno dobijate i udobnost, komfor, radost i lepotu.


Zašto mnogi roditelji biraju upravo domaću dečiju odeću?


Činjenica je da svako od nas može da kupi garderobu za decu gde god izabere, pa smo istraživali zašto mnogi roditelji majice za decu ili haljine za devojcice biraju isključivo od domaćih proizvođača? Saznali smo da razloga ima mnogo i svi su više nego očigledni:

 

  • kvalitet materijala - dečija odeća izrađena u našoj zemlji je od materijala čiji je kvalitet ovde ispitan i kontrolisan, a to je najfiniji pamuk – postojan, čvrst i trajan, a mek i nežan prema koži deteta. Ako tražite da budu kvalitetni a jeftini, bodici za bebe sigurno će vas oduševiti jer ne iritiraju kožu, ne izazivaju alergije i to baš zbog sastava materijala. Nasuprot tome, deciji prsluci izrađuju se od 100% PES, dok je postava od pamuka, ne propuštaju kišu i vetar, a postava ih čini toplim i udobnim. Uverili smo se da je Kotexu odabir kvalitetnih materijala prioritet, kako zbog visokih standarda poslovanja, tako i zbog sreće i zdravlja dece kojoj je odeća namenjena.
     
  • kvalitet izrade – od ideje dizajnera, preko krojenja do šivenja, ceo proces proizvodnje odeće sprovode ljudi koji su i sami roditelji, pa svaki komad garderobe: dukseve, trenerke, majice za decu, haljine za devojcice i odeću za bebe kroje i šiju kao za svoje najdraže.
     

Ako izaberete ovu dečiju odeću, budite sigurni da neće biti otparanih šavova i deformisanja posle pranja, da neće biti ispucalih slika i bledih boja, jer u Kotexu se trude da garderoba bude što kvalitetnija, dugotrajnija i da godinama izgleda kao da je iz radnje. Sve što kupite, pa čak i jeftini bodici za bebe, isplatiće se mnogostruko jer će mlađa deca naslediti od starije.

 

haljinica-za-devojcice

 

  • prelep dizajn - takođe je važan razlog da se opredelite za domaću dečiju garderobu, zato što se, uz kvalitet, pažnja poklanja i izgledu odeće. Haljine za devojcice odlikuje moderan dizajn pa će vaša mezimica i u sportskoj i u svečanoj haljinici biti glavna zvezda događaja. Garderoba za svakodnevne aktivnosti, kao što su majice za decu i deciji prsluci, takođe su dizajnirani da budu moderni, praktični i pri tom prelepi.
  • udobnost – komforna odeća je još jedan od prioriteta Kotexa, jer su svesni da deca provode puno vremena u njoj i zaista uspevaju da obezbede udobnost deci tokom celog dana. Adekvatni materijali i prilagođeni krojevi garantuju maksimalan komfor i uživanje, kao i slobodu pokreta u svim aktivnostima.
     

Najbolja dečija odeća je udobna, prelepa i kvalitetna istovremeno


Ako želite da u istom komadu garderobe spojite kvalitetan materijal i izradu, prelep dizajn i savršen komfor i udobnost, izaberite Kotex domaću dečiju odeću, jer oni proizvode garderobu baš po meri vaše dece.
 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar