20.09.2017 Komentari: 4

Šta pokloniti mužu za rođendan?

Iako se za muškarce kaže da su kao vino, jer što su stariji to su i bolji, moglo bi se dodati da su s godinama i zahtevniji, pa su zbog toga mnoge žene u dilemi šta pokloniti mužu za rođendan. Smislite nešto originalno, izmamite mu osmeh i oduševite ga.

Da li često darujete dragim ljudima nešto? Oko kojeg poklona ste se najviše dvoumili, koliko je teško bilo smisliti šta pokloniti muškarcu za rođendan? Sa ženama je, uslovno rečeno, lako. Cveće, bombonjera, nakit, parfem, šminka, šta god da izaberete nećete pogrešiti. Međutim, ipak vodite računa da pogodite pravi miris, odgovarajuću nijansu, omiljeni ukus i pravi cvet, jer ako se to ne desi, žena će to pamtiti dugo, dugo bez obzira da li jeklon kupio muž, dečko ili najbolja prijateljica.


A šta je sa muškarcima? Šta pokloniti mužu za rođendan, dečku za godišnjicu veze i uopšte šta pokloniti muškarcu za rođendan, nekada je zapravo prava muka, jer treba izabrati originalan i nesvakidašnji pokon. Iako su komplet setovi za ličnu higijenu uvek dobro proveren dar, ima i onih devojaka koje žele da iznenade svog partnera. A da li će to biti zajedničke slike ili ćete se odlučiti za neki izazovniji poklon pa odabrati kecelje za muškarce to zavisi samo od vas, tako da dobro razmislite šta vaš partner očekuje, jer bi trebalo da ga upravo vi najbolje poznajete.

 

Lepi i koristan poklon za radoholika

 

Ukoliko je vaš partner radoholik, a ujedno i veoma brine o sopstvenom izgedu i redovno odlazi na treninge onda je odličan poklon za njega peškir za teretanu, sportska torba ili zaštitinici za kolena. Međutim, ako je pak više okrenut radu u kući i stalno nešto popravlja, proverite da li mu nedostaje nešto od alata, pa potražite ono što mu nedostaje, a recimo metar, bušilica ili neki sličan alat dobro će mu poslužiti.


Vaš biznis gospodin stalno putuje i nema dovoljno vremena za pakovanje, tako da je praktičan kofer sa točkićima idealan poklon za vašeg izabranika. Ako voli da se opušta uz razne igre poput stoni tenisa, stoni fudbala ili bilijara ili voli kuglanje onda mu uplatite mesec dana u nekoj kuglani ili mu kupite sto za stoni tenis, pa eto prilike za razne igrice.

 

Nesvakidašnji poklon za pamćenje

 

Međutim, šta pokloniti mužu za rođendan koji ima sve? U ovim situacijama predlažimo da smislite nešto otkačeno, nešto što će sigurno dugo pamtiti, pa da li je to odlazak na hipodrom, na auto-trku ili boks meč, vi najbolje znate šta će vašeg partnera oduševiti. Svakako, za muškarce koji i te kako vode računa o svom izgledu i oblačenju, novi komad odeće sigurno neće biti na odmet. Pre nego što budete odlučile šta biste mu kupile, kroz priču ga navedite da vam se sam požali šta mu to nedostaje.  

 

Ljubitelji alkoholnih pića, pivopije i hedonisti sigurno će se oduševiti ako im napravite tortu od piva, jer verovatno se to niko nije setio ranije, a ako niste mnogo stručni u kuhinji, onda je ova torta odličan poklon i za vas i za njega.

Iako se za muškarce kaže da su kao vino, jer što su stariji to su i bolji, moglo bi se dodati da su s godinama i zahtevniji, pa su zbog toga mnoge žene u dilemi šta pokloniti mužu za rođendan. Smislite nešto originalno, izmamite mu osmeh i oduševljenje, jer znate šta će vašeg partnera sigurno pogoditi i o čemu razmišlja, pa ga odvedite na koncert njegove omiljene pevačice ili u restoran koji paravi najbolje ćevape u gradu. U svakom slučaju, učinite da vam oboma bude lepo.

Povezane teme:  

Komentari(4) Napiši komentar

  1. M

    Marija

    Odgovori

    13.10.2017 11:40

    Super saveti!!!! Hvala

    • A

      Admin sajta

      16.10.2017 19:58

      Marija, drago nam je da smo uspeli da pomognemo. Biće još mnogo korisnih tekstova. :)

  2. S

    Slađa

    Odgovori

    19.10.2017 15:31

    Vrlo lep tekst sa konkretnim predlozima, pa neka svaka izabere prema svom muškarcu!

    • A

      Admin sajta

      19.10.2017 22:44

      Nekada je često važniji sam poklon nego njegova cena, zato pažljivo slušajte partnera. Možda će mu u tom trenutku mnogo više poslužiti neka sitnica nego skupocen poklon koji mu neće biti preterano zanimljiv. Mislite o tome pri kupovini, mi smo tu da vas malo usmerimo! :)

Ostavi komentar