25.09.2017 Komentari: 0

Šta horoskopski znak otkriva o njemu? II deo

Da biste svog muškarca osvojili, morate znati unapred koje su njegove vrline, mane, ali i prednosti i slabosti, jer ćete znati kako da reagujete u nekim nepredviđenim situacijama. Evo šta horoskopski znak govori o njemu.

foto: @svezazene

Vaga rođena za flert

 

Pozitivna Vaga voli da je slobodna i uživa u svakom trenutku svoje slobode. Voli dobro društvo, a pošto su veoma inteligentni i rođeni šarmeri, muškarci Vage skloni su flertu i vole da budu u centru pažnje. Oni najpre vole dobro da promisle, pa tek onda odlučuju koja je prava žena za njih, jer ih emocije često plaše. Kakav je muškarac Vaga u ljubavi osetićete tek kada osvojite njegovo srce, jer se on tada potpuno posvećuje svojoj partnerki. Tretiraće vas kao kraljicu, a sa njim ćete doživeti prave romantične trenutke. Ne trpe nepravdu, tako da ako vas uhvate u prevari, više nema nazad.

 

Strastvena i posesivna Škorpija

 

Ako je vaš izabranik Škorpija u horoskopu, sigurno ćete uz njega doživeti nezaboravne trenutke. Sa njima je sve ili ništa, pa ako se svidite Škorpiji dok vas ne osvoji, on neće odustati. Strastveni muškarac Škorpija u ljubavi mnogo očekuje od svoje partnerke. Često skrivaju osećanja, zato u početku muškarci Škorpije deluju nezaineresovano i ravnodušno. Međutim, osim što aniliziraju svaku reč, ovi muškarci su jako pronicljivi i posesivni, a često i osvetoljubivi. Ukoliko vas uhvate u prevari, znajte da ste završili u njegovom životu. Veoma su ljubomorni, a veza sa njima može da bude istovremeno i predivna i preteška.

 

Radoznali Strelac

 

Strelac često teži sticanju novih znanja i vešina, upoznavanju novih ljudi i kultura, a ako delite iste želje i težnje, onda ste idealna osoba za njega. Voli da putuje i veoma je radoznale prirode, tako da ga često ne drži mesto. Sklon je promenama. Mušakarac Strelac stalno nešto istražuje, voli da upoznaje nova mesta, tako da nemojte da vas začudi ako se izgubi negde na nekoliko dana. Pošto je dosada njegov najgori neprijatelj, već možete da pretpostavite kakav je muškarac Strelac u ljubavi. Traži ženu koja će moći da razume njegovu nemirnu prirodu i koja će da živi u iluzijama isto kao i on. Ako ste spremne na ovakav način života i veze bez jasnih pravila sa čestim promenama, onda je Strelac pravi muškarac za vas.

 

Neumoran i ambiciozan Jarac

 

Ambiciozan i uporan Jarac kada se ustremi na ženu koja ga zanima, ne odustaje dok je ne osvoji. Često nećete ni biti svesne da ste upale u njegovu zamku, jer on to radi promišljeno i polako. Iako je ozbiljan i veoma oprezan, muškarac Jarac u ljubavi se potpuno predaje svojoj partnerki i ne čeka mnogo ukoliko shvati da je ona žena za ceo život. Uživa u seksu, pa ako delite iste fantazije kao i Jarac, onda ste prava žena za njega. Zbog svoje ambicioznosti, Jarčevima je važan uspeh u karijeri, zato su često na visokim pozicijama.

 

Inovativna i posebna Vodolija

 

Muškarac Vodolija je originalan i poseban, a upravo to mami žene. Oni se bore protiv nepravdi, a kod žena im je važan pogled na svet i individualnost. Iako se teže vezuje, muškarac Vodolija u ljubavi ceni više duhovnost i poged na svet nego uživanje u seksu. Inovativni su i vole tehnologiju, pa ako vas zanima priča o najnovijoj tehnologiji sigurno ćete privući pažnju muškarca Vodolije. Iako im strast nije najvažnija u vezi, kao partneri su veoma predani i posvećeni.

 

Romantične i kreativne Ribe

 

Maštovite Ribe učiniće da veza sa njima bude veoma emotivna. Empatični su, a veoma vode računa o osećanjima izabranice. Svojom pričom će vas oboriti s nogu, a zahvaljujući svojoj kreativnosti muškarac Ribe u ljubavi je nepopravljivi romatik, pa ćete sa njim imati vezu kao iz bajke. Odgovaraju im žene koje su sklone sanjarenju, jer njihova mašta ne ide uz praktične i realne žene. Kod njih nije sve jasno organizovano i detaljno isplanirano, pa ako volite da živite u trenutku i da lutate od jedne do druge stvari, onda je muškarac Riba vaš idealan partner. Zahvaljujući svojoj feksibilnosti, muškarac Riba u ljubavi ume da se prilagodi željama svoje drage, pa se često odlučuje na promene koje njegova partnerka traži.

 

O ostalim horoskopskim znacima pročitajte ovde.

 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar