29.11.2022 Komentari: 0

Skafanderi i jakne za decu - za uživanje u zimskim čarolijama

Kad počne da zavija severac, pahuljice lagano lepršaju pred prozorom i inje zablista poput ogledala, retko ko planira igru i zabavu napolju. Kad termometar počne da pokazuje jednocifren broj svi bi se najradije ušuškali u svom toplom domu. Ipak, mada deluje nemoguće, samo jedna jedina stvar deli vas od fantastične zimske avanture sa klincima.

Dete u skafanderu sedi na snegu.

 

Sve što vam je potrebno za sjajnu zabavu po hladnom vremenu su skafanderi za decu. Topli, pleteni šalovi, kapice i rukavice, tople čizme i skafanderi za bebe najvažnija su zimska garderoba da bi vaši mališani ostali zdravi, suvi i topli, a da ne propuste ni jedan trenutak zabave napolju. I zimske jakne za decake i devojcice kombinovane sa termo pantalonama odlično su se pokazale, ali verujte, ništa nije bolje od jednodelnih skafandera.


Ukoliko vam i dalje nije do zabavljanja na snegu po hladnom vremenu, znate i sami da koliki broj obaveza sa decom morate obaviti upravo napolju. U tim situacijama skafanderi za bebe su idealno rešenje, zato što će samo oni učiniti bezbednim i komotnim svaki boravak vaše bebe na niskim temperaturama.


Tražili smo za vas najbolje skafandere i evo šta smo pronašli i saznali.

 

Najbolji skafanderi za decu

 

Zimske jakne za decake i devojcice moraju biti tople, komforne i kvalitetne, a koje bi to osobine trebalo da poseduju najbolji dečiji skafanderi?

 

Mama i beba se raduju u snegu.


Skafanderi za bebe u kojima klinci neće ni osetiti zimu, moraju biti:

 

  • Proizvedeni od kvalitetnih materijala (samo ukoliko su skafanderi za decu šiveni od 100% PES tkanine, bićete sigurni da u njima „nema zime“, jer to je kvalitetan veštački materijal koji je vodootporan i vetrootporan, čak je i nezapaljiv, što dokazuje njegovu izdržljivost i otpornost prilikom nošenja. Ne sekirajte se ako dete padne sa sanki i nastavi niz breg na skafanderu jer neće biti mokro, a neće ga ni ga pocepati. Jakne za decake i devojcice kombinovane sa termo pantalonama od PES-a podjednako su dobra alternativa, a mogu se nositi i odvojeno)
  • Sa kvalitetnom unutrašnjom ispunom (veoma važan faktor kad su u pitanju skafanderi za bebe i jakne za decake i devojcice, jer kvalitetna ispuna garantuje da će odevni predmet biti topao. Ispuna može biti prirodna, perje ili vuna, ali i veoma kvalitetna veštačka, koja se lakše održava, pere i brže suši, a obezbeđuje toplotu čak i bolje od prirodnih. Skafanderi za decu mogu unutra biti obloženi veštačkim krznom, a to obezbeđuje još veću toplinu i komfor)
  • Komotnog kroja sa dugim, praktičnim rajsferšlusom (najpraktičnijim su se pokazali skafanderi komotnog kroja jer se dete u njima dobro i komforno oseća, lako se kreće, a može dodatno da se obuče ispod ako je neophodno. Dugi rajsferšlusi idealni su za lakše oblačenje male i velike dece, dok skafaderi za bebe mogu imati dva paralelna otvaranja da se beba jednostavno uvuče bez muke)
  • Sa kapuljačom i rukavicama (rukavičice pričvršćene za rukave skafandera poželjne su jer ih možete navući ih preko pletenih i ručice će ostati suve i tople, ali kapuljače su zaista neophodne, jer skafanderi za decu sa kapuljačom pružiće zaštitu, toplinu i komfor bukvalno od glave do pete. Kad dete nosi pletenu kapu, kapuljaču i šal, vi ste sasvim sigurni da je ušuškano i bezbedano i po najhladnijem vremenu)
  • Modernog dizajna (ova osobina nije od važnosti za bezbedan boravak na snegu i hladnom, ali verujte, dobar dizajn i originalni, zanimljivi detalji i dezeni učiniće da klinci izgledaju jednostavno neodoljivo dok ih nose)

 

Uz dobar skafander, ne postoji ni jedan jedini razlog da ne uživate ove zime po snegu i hladnom vremenu zajedno sa svojom decom. Najbolji i najpovoljniji skafanderi za decu, kao i sva neophodna zimska oprema – kape, šalovi i rukavice, su na jedan klik od vas. 

 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar