23.06.2019 Komentari: 0

Savršeno rešenje protiv znakova starenja – serum za lice

Možda ste čuli za serum za lice, ali ga do sada niste upotrebljavali u svojoj svakodnevnoj nezi iz nekog razloga. Kada budete videli kakve sve blagodeti možete dobiti time korišćenjem nekih od odabranih seruma– verujemo da više nećete imati dilemu da li vam je tako nešto potrebno! Jer, najbolji serumi za lice mogu biti dobri ne samo za bore na licu odnosno njihovo smanjenje, već kvalitetan serum za lice ima i druge pozitivne efekte na izgled vašeg lica.

Naša koža s godinama gubi svoja prvobitna svojstva, te postaje manje elastična i zategnuta, a bore na licu sve vidljivije. Ukoliko do sada niste obraćali pažnju na negu kože, kada uđete u dvadesete godine – preko je potrebno da počnete sa korišćenjem adekvatnih kozmetičkih preparata, kako se ne biste prerano suočili sa znakovima starenja i drugim problemima kao što su suvoća kože... U tome će vam pomoći najbolje kreme za lice koje su za vaš tip kože i godine starosti, a ako ste se već suočile sa dehidratacijom i gubljenjem elastičnosti kože lica – krema protiv bora je jedna od mogućih rešenja. Druga ili dodatna opcija protiv bora jesu najbolji serumi za lice napravljeni od različitih aktivnih sastojaka koji obnavljaju ćelije i brzo regenerišu kožu, s obzirom da prodiru duboko u nju i deluju ispod njene površine. Uz njihovu svakodnevnu primenu, bore na licu polako će se smanjivati, ten postajati blistaviji i svežiji, a vaš izgled podmlađen! S druge strane, ako i nemate bore na licu, nije na odmet delovati preventivno i u negu svoje kože uključiti serum za lice koji po sastojcima najviše odgovara vašim potrebama.

 

Zašto su najbolji serumi za lice važni za negu i da li su bolji od krema protiv bora?

 

Serum za lice ili krema protiv bora? Ova dva proizvoda imaju drugačiji izgled, sastojke, pa i dejstva na našu kožu! Najbolje kreme za lice protiv bora u samostalnoj upotrebi svakako daju određene rezultate, ali ako vašoj nezi dodate i odgovarajuć serum za lice – napravili ste savršenu kombinaciju koja najbolje deluje na postojeće bore na licu i predstavlja moćno oružje za rešenje i prevenciju različitih problema koje možete imati usled dejstva faktora kao što su starenje, izlaganje suncu, neadekvatna nega i slično!

 

Kada je u pitanju razlika između seruma i krema protiv bora, one su već na izgled vidljive, te možete da primetite da je serum za lice dosta tečniji i laganiji, pa ga koža brže upija, a čak ni najbolje kreme za lice protiv bora ne prodiru toliko duboko kao pojedini najbolji serumi za lice, te aktivni sastojci, od koji je gotovo isključivo napravljen serum za lice,imaju veći i brži učinak nego bilo koja krema protiv bora.


Najbolji serumi za lice obezbediće licu dodatno hidrataciju i zaštitu, ali retko koji od njih ima i zaštitni faktor protiv zračenja sunca, pa je u dnevnoj varijanti negu potrebno dopuniti, a tu svrhu služe najbolje kreme za lice koje su prilagođene vašoj koži i problemu kojeg želite da se rešite! Takođe, i serum za lice birajte prema tipu kože i problemu, koristite ga uvek na prethodno očišćeno lice, a pre nanošenja odabrane kreme i to jednom do dva puta dnevno.


Najbolji serumi za lice sadrže antioksidanse, vitamine, prirodne ekstrakte i kiseline, a svi ovi sastojci zajedno utiču na to da se obnovi struktura kože i smanje bore na licu, a vi (p)ostanete mladolikog izgleda! Samo neki od najkvalitetnijih seruma za lice su sledeći:

 

  • Neostrata Antioxidant defense serum - predstavljadnevni zaštitni serum za lice sa SynerG formulom i 8 moćnih antioksidanasa i to: limunska i maltobionska kiselina, ekstrakt jorgovana i grožđa, glukonolakton, polifenol iz zelenog čaja, vitamini C i E. Njihovim dejstvom sprečava se oksidacija kože, oštećenje i prerana pojava bora, zatim se neutrališu slobodni radikali, čuva zdrava DNK, lipidi i ćelijske membrane.
  • Neostrata Bionic face serum – koncertovan tretman sa laktobionskom kiselinom i vitaminimaE, C i A protiv izrazitih bora i linija na licu, dodatno ujednačava ten, deluje protiv opuštanja kože, a pogodan je i za tretiranje proširenih pora. Takođe, jača građu i strukturu kože na licu i vratu, vraća elastičnost, a pogodan je za svakodnevno, samostalno ili korišćenje u kombinaciji sa drugim antiaging proizvodima.
  • Exuviance Collagen triple boost serum – sa neoglucosamine® koji utiče na proizvodnju hijaluronske kiseline, s obzirom da se sastoji od Matixyl® peptida, ekstrakta gardenije i 4 amino kiseline - jača kolagen, vraća volumen i zateže kožu lica.
  • Endocare Tensage serum – lagani antiaging serum koji se brzo upija i pogodan je za sve tipove kože. Smanjuje bore na licu i sprečava njihovo dalje nastajanje, jer utiče na obnavljanje epidermisa odnosno njegove potporne strukture, pa koža postaje zategnutija, a ten blistaviji i ujednačeniji.
  • Exuviance Total correct + sculpt serum - antiaging tretman sa trostrukim dejstvom: sadrži neoglucosamine® koji vrši blagu eksfolijaciju i stimuliše obnavljanje ćelija kože, te poboljšava teksturu i smanjuje bore i linije; vitamin C koji umanjuje pigmentacije i ujednačava ten; napredna AminoFil® tehnologija utiče na jačanje matriksa kože, pospešenje sinteze kolagena, zatezanje bora, a pruža volumen, hidrataciju, glatkoću, mekoću i blistavost; dok visok procenat SCA ima antioksidaciju i obljavljanje kože.
  • Exuviance Line smooth antioxidant serum - sadrži bionsku, AHA i PHA kiselinu koje vrše popunjavanje bora, zatezanje kože i vraćanje volumena, a 6 prirodnih biljnih ekstrakata odnosno antioksidanasa efikasno utiču na fotooštećenja i oksidaciju kože.
  • Exuviance Vespera bionic serum - sa AHA i PHA kompleksom, multivitaminskom formulom i ekstraktima algi deluje na otklanjanje znakova fotostarenja, te pruža blistavost i ujednačenje tena, stimulisanje regeneracije ćelija i poboljšanje strukture kože. Uz laktobionsku kiselinu i glukonolakton, ćelijama kože je obezbeđena antioskidativna zaštita, a dodatno pospešenje elastičnosti i odbrambene uloge kože.


Uvrstite u svoju dnevnu rutinu nege neki od ovih preparata i vrlo brzo ćete se uveriti u njihova dejstva i blagodeti na vašu kožu. Naravno, serum za lice i krema protiv bora najbolji učinak imaće ako se pridržavate i ostalih saveta za adekvatnu negu kože i generalno poboljšate vaše zdravlje uz dovoljan unos tečnosti, zdravih namirnica, redovno bavljenje fizičkim aktivnostima, izbegavanje stresa, konzumiranja alkohola i cigareta, i obaveznu upotrebu preparata sa zaštitnim faktorom, pogotovo u danima koji nam predstoje!

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar