23.04.2018 Komentari: 0

Savršena cvetna dekoracija venčanja

Nijedno venčanje nije potpuno bez dekoracije. Koliko god da su jednostavne, dekoracije mogu pretvoriti vaš poseban događaj u magičnu proslavu o kojoj ste oduvek sanjali.

Nijedno venčanje nije potpuno bez dekoracije. Koliko god da su jednostavne, dekoracije mogu pretvoriti vaš poseban događaj u magičnu proslavu o kojoj ste oduvek sanjali.

Kada govorimo o svadbama i dekoracijama, gotovo je sigurno da će glavnu ulogu igrati cveće jer upravo ono može svaki prostor učiniti čarobnim. Ono je sastavni deo venčanja - i to sa dobrim razlogom. Ono nije samo lepa svadbena tradicija, već vam omogućuje da izrazite svoj lični stil i kreativnost.

Ali odabrati dekoracije za svadbe nije lako i podrazumeva dosta razmišljanja i odluka. Prvo, šta treba ukrasiti? Nema potrebe da ukrašavate svaki kutak, već da se fokusirate na osnovne elemente venčanja.

 

Dekoracija venčanja i svadbenog prostora


Postoje mnogi načini korišćenja cveća u dekoracijama svadbenog prostora. U zavisnosti od njega, na različite načine možete dekorisati ulaz u prostor svadbene ceremonije. Ulaz se, na primer, može naglasiti sa dve velike cvetne vaze ili dekorisati cvećem, trakama, mašnama, vencima ili bilo kojim drugim elementima. Girlande svežeg cveća koje vise sa plafona, ili uvijene oko greda i stubova, mogu biti vrlo efektne dekoracije za svadbe. Možete postaviti i svež cvet na svakom mestu za sedenje, ili rasuti latice cveća po stolovima.

 

Cvetni aranžmani za mladenački sto


Sto za mladence će privlačiti najviše pažnje tokom venčanja pa predlažemo da najveći deo vašeg budžeta za dekoraciju bude za ovo mesto. Kao glavni fokus događaja, mladenački sto biće pozadina gotovo svake svadbene fotografije. Neka centralni elementi budu cvetni aranžmani koji će savršeno postaviti ton teme vaše svadbe, bilo da je on moderan, glamurozan, rustičan ili minimalistički.

 

Mladenačka torta

 

Jedan od glavnih događaja svakog venčanja je naravno torta. Gosti će možda zaboraviti vašu pesmu za prvi ples ili koje boje su bile trakice na stolicama, ali će uvek pamtiti kakva je bila vaša mladenačka torta.

Svadbene torte sa cvećem i zelenilom su jedan od najpopularnijih deserta za veliki dan, i to sa dobrim razlogom. Lepo cveće daje živahnost inače jednostavnoj torti i to sa relativno niskim troškovima. Cvetne svadbene torte su toliko svestrane da se mogu prilagoditi tako da se uklapaju u gotovo svaku temu venčanja.

 

Bidermajer


Bidermajer je više od buketa cveća koji morate da držite ceo dan. Bidermajeri su zapravo deo vekovima duge tradicije koja simbolizuje sreću i plodnost, a bacanje buket simbolizuje deljenje te sreće sa drugima. Na dan vašeg venčanja, bidermajer je sredstvo samoizražavanja, kao i esencijalni dodatak koji upotpunjuje vašu venčanicu i temu venčanja u savršenoj harmoniji. Ton vaše ceremonije može vam pomoći u izboru bidermajera. Tradicionalna venčanja često pozivaju na sofisticirane kompozicije: strukturne forme, klasično cveće, poput đurđevka i nežne palete boja. Netipična venčanja su više pogodna za velikodušne bukete cveća šarenih boja ili rustične bukete sa netradicionalnim elementima, kao što su bobice ili sveže bilje.

 

Cvetna kruna za mladu


U poslednje vreme sve više se tradicionalni veo zamenjuje cvetnim krunama. Da biste pronašli onu koja odgovara vama razmotrite dva faktora: vaš lični stil i temu vašeg venčanja. Možete odabrati suptilan i nežan venčić u čijoj su osnovi beli cvetići, za svadbu koja je planirana u proleće. Ako se odlučite za toplo, letnje venčanje, odaberite venac sa smelim, šarenim cvetovima. Čak i zimske mlade mogu odabrati cvetnu krunu sa zelenilom, koje uparene sa kašmirom i krznom mogu izgledati elegantno.

Odabrati pravi cvet ili aranžman za ovu priliku ponekad možete predstaviti izazov. Zato je tu cvećara Dunjin cvet, u čijoj su ponudi jedinstveni i unikatni cvetni aranžmani, bidermajeri, cvetići za svadbu, a čija se dostava vrši na željene adrese širom Srbije.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar