13.07.2018 Komentari: 0

Podmladjivanje bez hirurških zahvata uz pomoć samo jednog tretmana

Kako starimo, tako i naše telo stari sa nama i neki delovi tela se opuštaju. Lifting tela je odličan odgovor za borbu protiv starenja, ali i za one koji imaju značajne fluktuacije u telesnoj težini i potrebno im je zatezanje stomaka, ruku ili butina. 

Neki delovi tela mogu se podići za mlađi i estetski prijatniji izgled, i ovakvi zahvati vam mogu pomoći da se osećate mlađe i da povećate svoje samopouzdanje.


Najčešći zahvati za koje se žene, a neretko i muškarci, odlučuju su podizanje zadnjice, grudi, već pomenuto zatezanje stomaka, butina i ruku, kao i podmlađivanje lica.

Kada pomislite na podmlađivanje lica, verovatno prvo zamislite igle i operacije. Međutim, savremena kozmetologija se brzo razvija i već danas postoje efikasni i sigurni načini uklanjanje znakova starenja uz upotrebu nehirurških tehnika. Jedna od ovih procedura je Ultherapy lifting lica - jedinstvena tehnologija koja deluje na dublje slojeve kože i mišića lica. Ultherapy je napredna kozmetička tehnologija koja može znatno zategnuti i podići područja lica, smanjiti znake starenja i poboljšati ton kože u jednom tretmanu, uz dugotrajnije efekte.

 

Revolucionarno nehirurško podmlađivanje lica


Ova tehnologija je jedinstvena u svojoj sposobnosti da prodre u dermis i površinski sloj mišićnog aponeurotičnog sistema (SMAS), što je dublje od svih drugih neinvazivnih tretmana lica. SMAS je isti sloj koji je zategnut tokom konvencionalne hirurške operacije zatezanja lica. Za razliku od hirurške intervencije, Ultherapy je pristupačnija i ne zahteva dug oporavak.

Visoko fokusirani ultrazvuk aktivira i ubrzava proces lečenja u predelu lica, vrata i dekoltea i time pomaže da se koža pojača i postane čvrsta. Ova metoda ne zahteva kreme, veštačke filere ili toksine. Oslanja se isključivo na prirodni regenerativni kapacitet tela. Pošto metoda cilja dublje slojeve, površina kože nije pogođena. Nakon tretmana, možete jednostavno da nastavite sa svojim uobičajenim aktivnostima

Postupak ultrazvučne terapije stimuliše proizvodnju kolagena tako što snop ultrazvučne energije ciljano prodire duboko u kožu. Ovo zagreva tkivo, što zauzvrat izaziva prirodni odgovor kože koji inicira regenerativni proces kroz proizvodnju neo-kolagena.

Zatezanje lica laserom se obično vrši tako što se on usmerava na najviše slojeve kože, dok procedura zaobilazi površinu kože i fokusira se u potpunosti na duboke, strukturalne slojeve kože gde se kolagen deponuje. Ultherapy je potpuno bezbolna.

 

Glavne primene Ultherapy su:

  • Smanjenje bora
  • Nehirurški lifting lica
  • Korekcija oblika lica
  • Podizanje obraza
  • Podizanje obrva
  • Zatezanje kože na čelu
  • Redukcija brade
  • Zatezanje dekoltea
  • Lečenje kože nakon liposukcije

 

Kako izgleda zatezanje lica Ultherapy?


Ultrazvučna sonda se ravnomerno pomera preko područja koje se tretira kako bi ultrazvučni talasi doprli do osnovnog vezivnog tkiva i izazvali željene efekte zatezanja kože. Gornji slojevi kože ostaju netaknuti, što znači da zatezanje kože može biti lagano i bez traga. Tokom tretmana, može se tretirati pojedinačno problematično područje ili se celo lice može tretirati odjednom.

 

Koliko traje tretman i koliko tretmana je potrebno?


Jedan tretman traje između 30 minuta i 2 i po sata, u zavisnosti od površine koja se tretira. Generalno, odlični rezultati se mogu postići nakon čak samo jednog Ultherapy tretmana. Drugi tretman se može izvesti nakon ne manje od 8-12 meseci od prvog tretmana. 

 

Za više informacija o Ultherapy posetite Estetski centar Dr Džunić.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar