21.03.2018 Komentari: 0

Neobični pokloni za decu koji su ujedno i praktični i zabavni

Digitalizacija i nove tehnologije podstakle su sve brži život, pa je sve manje vremena za zabavu koja bi uključila celu porodicu, a isključila upotrebu tehnike u svrhu igranja i zabave. Zato vam predstavljamo ideje za neobične, a ujedno i praktične poklone koji će oduševiti vaše omiljene klince.

Jeste da su uređaji poput pametnih telefona nešto što je popularno i bez čega danas život ne može da se zamisli, ali kada su pokloni za decu u pitanju – poželjno je ipak biti malo maštovitiji! Kreativne ideje za poklon su uglavnom na dohvat ruke, samo je potrebno malo istražiti okolinu i pronaći prodavnice koje nude različite proizvode i daju praktične i zabavne ideje za rođendanski poklon ili bilo koju drugu svrhu!


Jedna od njih je i prodavnica Home Art. Deo bogate ponude asortimana čine neobični pokloni za malu i veliku decu, kao i različiti interesantni i kreativni pokloni koji mogu biti i praktični i zabavni u isto vreme, a mogu poslužiti i odraslima. Samo neki pokloni za decu koje možemo preporučiti su: hvatači snova, dekoracija sa porukama, table za crtanje u obliku mačke ili u obliku kaktusa, set za slikanje za decu, green house set, … Osim predloženih, ova ćete naći još mnogo drugih zanimljivih proizvoda koji vam mogu dati ideje za rođendanski poklon.


Praktični i zabavni pokloni za decu


Idealni pokloni za decu su oni koji će im biti zanimljivi i okupirati njihovu pažnju na duži vremenski period. Ukoliko su vaši neobični pokloni odmah zaintrigirali dete, znajte da ste odabrali pravu stvar! Praktične i interesantne, pa ujedno i kreativne ideje za poklon neka vam budu vodilje prilikom biranja savršenog dara za neku posebnu priliku. Takvom poklonu obradovaće se svako dete, a u nastavku pogledajte neke praktične i zabavne ideje za rođendanski poklon.


Za malu decu, savršen odabir mogu biti plišane igračke kao što su jednorog ili male životinje, kasica u obliku malog dinosaurusa ili nekog drugog oblika, drvene igračke, muzičke kutije, dečiji pribor za ručavanje i tome slične stvar, dok za veću decu dobar izbor mogu biti društvene igre poput igra punching ball ili igra golf.


Svi nabrojani pokloni za decu, kao i još mnogo drugih predmeta i igračaka nalaze se u standardnoj ponudi prodavnice Home Art.


Neobični pokloni su idealni


Ukoliko ne znate šta neko dete voli i priželjkuje da dobije za rođendan, idealan izbor mogu biti nesvakidašnji, neobični pokloni! To mogu biti najrazličitije stvari - od onih predmeta za svakodnevnu upotrebu izrađenih na drugačiji, interesantniji način ili sa nekim zanimljivim detaljima, pa sve do onih poklona koje služe prvenstveno u svrhu zabave! Neobični pokloni su i oni koji verovatno nisu prva stvar na koju biste pomislili da je priuštite ni sebi ni drugima, ali mogu biti veoma koristan I zanimljiv izbor. Neki od njih su:

Ovakvim poklonima će se podjednako obradovati i devojčice i dečaci, a odaberite najpre ono što smatrate da preferira dete kome je poklon i namenjen.

 

Kreativni pokloni u svrhu porodičnog okupljanja


Da biste držali prodicu na okupu, uvedite lepu praksu porodičnih okupljanja, druženja, aktivnosti i bavljenja različitim hobijima. Ovde veliku ulogu mogu igrati različite “uradi sam” kreativne ideje za poklon, ali u prodavnicama se takođe nalaze i već gotovi kreativni pokoni. Ukoliko vam je potreban poklon za bebe i mlađu decu, u tu svrhu mogu poslužiti bebi set 3 foots, footprints, interesantan album za slike, a za nešto stariju decu kreativni pokloni poput seta za slikanje, zidnog platnenog rama za poruke i slike ili držači za koverte i poruke mogu biti zanimljiv izbor.


Inspiraciju za kreativne ideje za poklon i interesantna porodična druženja možete dobiti bilo kada i bilo gde, samo je potrebno da izađete iz standardnih okvira upotrebe određenih predmeta u unapred određene svrhe i eto novog predloga! Igrajte se i budite maštoviti!


Zanimljive ideje za rođendanski poklon


Nešto što će sigurno biti dobar izbor kada su pokloni za decu u pitanju jeste da pronađete onaj u kome ćete spojiti praktičnu i zabavnu stranu, odnosno upotrebu tog predmeta. U ponudi Home Art prodavnice nalaze se i ovakvi neobični pokloni, a neki od njih su: set silikonskih podmetača za kadu, razni zanimljivi satovi, kutijice i stalci za nakit, zatim ukrasne kutije, lampe, vaze, toalet kante sa različitim dezenima, ramovi za slike, kao i slike sa interesantnim detaljima i pejzažima, itd.


Ukoliko svratite u Home Art prodavnicu, sigurno ćete pronaći različite ideje za rođendanski poklon ili bilo koju drugu priliku za koju želite da odaberete neki od interesantnih, neobičnih, praktičnih i zabavnih stvari. Shodno interesima deteta ili odrasle osobe kojoj je namenjen, odaberite savršeni poklon za sve one posebne događaje kojima želite (ili morate) da prisustvujete!


Autor teksta: Biljana Radojčić

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar