07.06.2017 Komentari: 0

Kupaći kostimi za punije devojke

Mnoge punije devojke odustanu od odlaska na plažu jer misle da im ni jedan kupaći ne stoji. To je potpuno pogrešno! Evo nekih saveta koji Vam mogu pomoći u odabiru modela koji će odgovarati Vašoj građi...

foto: @svezazene

Leto je već tu i svi uveliko razmišljamo o letovanjima i uživanju u plaži i suncu. Međutim, kako je retko koja devojka u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, postavlja se pitanje: kako odabrati idealan kupaći kostim.

 

Upravo zbog toga mnoge punije devojke odustanu od odlaska na plažu jer misle da im ni jedan kupaći ne stoji. To je potpuno pogrešno, jer se za svaki tip građe mogu pronaći lepi ženski kupaći kostimi, ali treba obratiti pažnju na izbor modela. Ono što je najvažnije to je da odaberete model koji će biti udoban i u kome se Vi osećate zadovoljno.

 

Evo nekih saveta koji Vam mogu pomoći u odabiru modela koji će odgovarati Vašoj građi.

 

Kupaći kostimi za male grudi


Ima devojaka koje, uprkos punijoj građi, imaju manje grudi.

 

Ukoliko ste jedna od takvih, koje imaju jake bokove i stomak, a male grudi, stavite akcenat na grudi. Na taj način ćete skrenuti pažnju sa „kritičnijih“ delova, koje biste da prikrijete.

 

Top kupaći kostimi su u ovom slučaju dobar izbor za Vas, jer će tako grudi izgledati bujnije. Push up kupaći kostimi takođe mogu pomoći da istaknete poprsje.Ukoliko se odlučite za ženski kupaći sa šarenim dezenom za gornji deo, a neki jednobojni za donji deo, to će pomoći da se skrene pažnja sa stomaka ili širih bokova.

 

Kupaći kostimi za veće grudi


Ukoliko ste, pak jedna od onih sa većim grudima, posebno obratite pažnju da izaberete kupaći odgovarajuće veličine da biste izbegli „nepredviđene“ situacije.

 

Trijangl kupaći koji minimalno pokriva Vaše grudi nije savršen izbor. Ukoliko se opredelite za model obliku trougla, gledajte da on dovoljno čvrsto drži grudi. Takođe, jednodelni kupaći zanimljivog dezena i izreza može biti pravi izbor. Jednodelni kupaći će Vam omogućiti da bez prevelike „brige o oblinama“ uživate u suncu. Povedite samo računa da kupaći nema previše nabora jer ćete zbog njih izgledati još punije.

 

Izbor donjeg dela kupaćeg


Bokovi i stomak su uglavnom „najkritičnija mesta“ koje bismo najradije da prikrijemo. Ako niste ljubitelj jednodelnih kupaćih, možete potražiti kupaći sa visokim strukom. Tako ćete postići retro izgled koji je ponovo popularan, a ujedno i prikriti nedostatke.

 

Takođe, ženski kupaći kostimi sa boksericama mogu biti pravi izbor ukoliko imate jače butine. Danas se mogu naći i ženski šorcevi za kupanje koji se brzo suše i mogu biti zanimljivih dezena.

 

Ženski kupaći – izbor dezena


Iako se preporučuje da kupaći kostimi za punije devojke budu tamnijih boja, bez previše šara, ne treba se slepo pridržavati tog saveta! Vertikalne pruge, sitni cvetovi ili etno dezen može vam idealno pristajati i učiniti da Vaša figura izgleda izduženije. One odvažnije mogu se opredeliti za jarke boje sa manje detalja.


Cene kupaćih kostima su različite i one svakako ne treba da budu presudne za izbor Vašeg kupaćeg kostima. Najvažnije je da izabrani model bude udoban i po Vašem ukusu. I onda Vam samo preostaje da uživate u letu i suncu!

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar