Ivana Cvijetić
28.02.2023 Komentari: 0

Koja je najbolja organska i prirodna kozmetika? Zašto da je koristite?

Kompanija Mustela, koja već 7 decenija sprovodi istraživanja fiziologije kože i dermatološke ekspertize, s pravom je postala lider u oblasti nege osvojivši puno poverenje potrošača širom sveta. Kao rezultat toga kreirana je nova linija proizvoda za celu porodicu - Mustela BioOrganic Essentials. Stvorena je da bude najbolja prirodna kozmetika jer sadrži 99% sastojaka organskog porekla, sertifikovana je i dermatološki je testirana, veganska i eko-dizajnirana.

Ova kozmetika, koju je odnedavno moguće naći i u Srbiji, dokaz je da princip „manje je više“ savršeno funkciniše kada su u pitanju kvantitet i kvalitet. Samo nekoliko proizvoda ove specijalne linije sa maslinovm uljem, aloe verom i avokadom, dovoljno je za kompletnu negu kože čitave porodice.

 

Najbolja organska i prirodna kozmetika - Mustela

 

Nova Mustela linija za negu kože bavi se kompleksnom negom koja čuva zdravlje kože, a proizvodi se isključivo od prirodnih, efikasnih i potpuno bezbednih sastojaka. Samo nekoliko proizvoda BioOrganic Essentials kozmetičke linije dovoljno je da zameni čitave police kozmetike koje ste koristili za svoju porodicu, jer je mogu koristiti bebe, ali i deca i odrasli.

 

Svako ko voli svoju kožu, voleće i Mustelu zato što je:

 

  • najbolja organska kozmetka: temelji se na sertifikovanoj formuli sa 50% organskih sastojaka, što je daleko više od propisanih standarda Cosmos Organic sertifikata po kome kozmetika mora sadržati 10% organskih sastojaka kada se ispira i 20% kada se ne ispira sa kože
  • od potpuno prirodnih sastojaka: ova linija sadrži od 97% do 99% sastojaka potpuno prirodnog porekla, nema veštačke boje, arome i mirise, a u sastav ulazi organsko, hladno ceđeno maslinovo ulje, organska aloe vera i ceo plod avokada, a to je esencijalni „totum“ princip fitoterapije po kome je upotreba biljaka ili voća u celini bolja, jer povećava dejstvo i efikasnost preparata
  • veganska kozmetika: ni jedan jedini proizvod kolekcije, čak ni u tragovima, ne sadrži sastojke koji su životinjskog porekla, niti je testiran na životinjama
  • kozmetika namenjena celoj porodici: sada vi i vaša beba bezbedno možete koristiti iste prozvode jer je višegodišnja saradnja proizvođača sa roditeljima, predijatrima i farmaceutima bila osnov za kreiranje linije proizvoda koje mogu koristiti bebe odmah nakon rođenja, ali i deca i odrasli
  • ekološka kozmetika: svi proizvodi potpuno ekološki i spolja i iznutra i namenjeni ljudima koji sa Mustelom dele brigu o našoj planeti. Sve formule su biorazgradive, a ambalaža nije napravljena od kartona, već od šećerne trske održivog porekla

 

Eko kozmeticki proizvodi sa platnenom torbom i listovima biljke.

 

 

5 kozmetičkih proizvoda za celu porodicu

 

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo pet proizvoda koji će zameniti sve što ste koristili do sada:

 

  • Mustela® BIO ORGANIC hidratantna krema je savršeni predstavnik organske kreme za lice koja ima laganu teksturu i idealna je za negu i zaštitu kože svakoga dana. Najefikasnija je u tretmanu suve i dehidrirane kože, sklone ekcemima, atopiji i iritacijama, jer zbog organskog maslinovog ulja i aloe vere dubinski hidrira i revitalizuje čak i najosetljivije delove lica.
  • Mustela® BIO univerzalni balzam je 2 u 1: avokado krema za lice i melem za najosetljivije delove kože u jednom proizvodu. Balzam ima 100% prirodnih sastojaka i ceo plod avokada, univerzalan je i regeneriše, hrani, hidrira i štiti lice, usne, ruke, stopala i laktove, a namenjen je bebama već u prvim danima života, ali i odraslima.
  • Mustela® BIO ORGANIC organska krema za pelensku regiju veoma uspešno sprečava pojavu osipa i ojeda delovanjem prirodnog maslinovog ulja, suncokretovog ulja i aloe vere. Neutralnog je mirisa, lako se nanosi i dobro zadržava na koži između primena. Namenjena je svim tipovima kože, naročito osetljivoj ili atopičnoj koži tek rođenih beba.
  • Mustela® BIO ORGANIC micelarna voda je hipoalergena i dermatološki testirana i zaista je najbolja micelarna voda za skidanje šminke koja nežno čisti kožu i uklanja sve nečistoće bez dodatnog isušivanja. Ipak, ona je zbog prirodnog sastava, namenjena čak i bebama zato što efikasno a blago čisti lice, telo ili zadnjicu, istovremeno negujući i hidrirajući čime se prevenira pojava pelenskog osipa.
  • Mustela® BIO ORGANIC kupka pogodna je za sve uzraste i sve tipove kože, pa i za osetljivu kožu sklonu iritaciji. Nežna formula sadrži 97% prirodnih sastojaka i bezbedna je za bebe, a i za odrasle. Kupka se može koristiti za telo i kosu jer je hipoalergena, dermatolški i pedijatriski testirana.

 

Za sve vas koji volite svoju kožu i kožu svoje porodice, koji birate kvalitet a ne kvantitet, savet je isti: probajte nove Mustela BioOrganic Essentials proizvode, jer manje je više.

Ivana Cvijetić

Ivana Cvijetić, administrator sajta svezazene, kreator sadržaja i osoba koja se bavi SEO optimizacijom sajtova, portala, internet prodavnica...

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar