29.05.2023 Komentari: 0

Kako najbrže oblikovati telo i pripremiti se za leto?

Leto samo što nije stiglo i sa uzbuđenjem ga očekujemo, no ovo produženo loše vreme nas je malo ulenjilo, te smo se zapustili, pa nam telo i nije baš u najboljoj formi.

fit telo zene sa cvetom na stomaku

 

Ne brinite, mi znamo kako najbrže oblikovati telo za leto onda kada neiscrpno vežbanje počne da zakazuje. Predstavljamo vam najbolje tretmane koji će vas dovesti do željenog izgleda brzo i efikasno.

 

Šta je lipoliza?

 

Lipoliza je veoma popularna nehirurška procedura čiji je cilj eliminacija viška masnih naslaga. Mnogi su benefiti lipolize, ali možda je najveći razlog njene popularnosti to što daje neverovatne efekte za optimalno kratko vreme bez da, takoreći, idete „pod nož“.


Nekada korigovana ishrana i vežbanje jednostavno nisu dovoljni. Kilogrami odu, ali masne naslage ostanu i tu je rešenje upravo lipoliza. Iskustva pokazuju da ona za relativno kratko vreme daje izuzetne rezultate ne samo kad su u pitanju masne naslage, već i najuporniji celulit.

 

Kako oblikovati telo tretmanom lipolize?


Ovaj tretman izvodi se posredstvom injekcija aktivnih supstanci, tzv. lipolitika, koje se ubrizgavaju u masno tkivo što nećete ni osetiti pod dejstvom lokalne anestezije. Dakle, u pitanju je nehirurška procedura, minimalno invazivna i potpuno bezbolna. Pre no primite seriju injekcija, lekar će na vašem telu precizno odrediti gde određena količina lipolitičkog koktela treba da ode, što sve zavisi i od dela tela koji se tretira.


Lipolitici imaju tu moć da razgrade masne naslage koje će zatim vaše telo izbaciti na potpuno prirodan način, ali morate biti strpljivi jer se ništa ne može desiti preko noći. Ipak je potrebno vreme, ali znajte da se jednom eliminisane masne naslage ovim tretmanom nikada ne vraćaju.


Nakon 15 minuta, koliko traje ovaj tretman, normalno je da osećate bol na tretiranim regijama, kao i pojavu modrica, otoka i crvenila. Sve ovo prolazi u roku od nedelju, dve, a narednom tretmanu možete se podvrgnuti nakon 3 nedelje.
 

Koliko košta lipoliza?


Mnogo toga interesuje klijente kada je u pitanju lipoliza. Beograd je prepun estetskih klinika i salona lepote i baš zbog te raznovrsnosti vas upozoravamo da najpre obratite pažnju na bezbednost, a ne toliko na cenu ovog tretmana. Budite oprezni, dobro se raspitajte i nađite svoje sigurno mesto i upamtite da kvalitet košta. Cena ovog tretmana i jedne doze lipolize (10ml) je otprilike 4800 dinara.

 

Najbolji recept za topljenje masnih naslaga


Ako ste nestrplivi da sačekate tih 8 nedelja posle kojih se uglavnom vide prvi rezultati lipolize, onda je anticelulit masaža vakumom kao tretman plus uz lipolizu odlično rešenje. Ova masaža se izvodi SPM aparatom koji targetirano razbija lokalizovane masne naslage, a rezultate ćete uočiti odmah. Sukcesivna vakum masaža, iskustva pokazuju, skida već nakon inicijalnog tretmana 15cm u obimu, što je prilično, morate priznati.


No, ako imate strah od igala i to vas jedino odbija da se podvrgnete lipolizi, onda imamo sjajno rešenje u vidu kriolipolize.

 

Kako skinuti masne naslage uspomoć kriolipolize?


Ovaj aparaturni tretman nazivaju i „hladnom liposukcijom“ budući da veoma uspešno i bezbolno otklanja masne naslage uspomoć intenzivne hladnoće, koje zatim limfni sistem evakuiše, a obim tretiranih područja, kao i celulita, vidno se smanjuje. Za prve rezultate obično je neophodno da prođe 12 nedelja, no sve je to individualno, ali je uspeh svakako zagarantovan.

 

zensko telo u top formi


Baš kao i liposukcija, sa izuzetkom anestezije i reza, poseduje ogromnu uspešnost budući da eliminiše 30 do 50% masti i to na skoro svim delovima tela koja možemo nazvati kritičnim.

 

Kako izgleda tretman?


Kriolipoliza se izvodi uspomoć sonde koja prianja na kožu i za 5 do 20 minuta počinje da emituje intenzivnu hladnoću koja ubija masne ćelije, a zatim one bivaju usisane, što gustinu istih vremenom proređuje. Jedan tretman traje sat vremena, a gubitak masnog tkiva dešava se u rasponu od 1cm pa naviše. Obično je neophodno više tretmana koji se ponavljaju na svake 4 nedelje. Neposedno posle tretmana primetićete samo blago rumenilo kože koje nestaje već istog dana, prve rezultate možete uočiti nakon 15 dana, a za finalni proizvod ćete sačekati jedno 2, 3 meseca, što je malo s obzirom na to da su rezultati dugoročni.


No, ako želite instant rešenje, dakle bez čekanja, „odmah“ i „sad“ će vam pružiti liposukcija.

 

Kako izgubiti masne naslage na stomaku i drugim kritičnim regijama uspomoć liposukcije?


Ako se ne bojite rezova i odlučni ste u nameri da se što pre rešite suvišne masnoće, onda je za vas idealno rešenje liposukcija. Iskustva su uglavnom pozitivna uprkos raznim pričama koje ste čuli o ovoj hirurškoj metodi. Brzo i lako ćete se rešiti upornih masnih naslaga koje ni korigovana ishrana ni vežbanje ne mogu otkloniti.


Pre početka intervencije hirurg će vam napraviti uglavnom skrivene rezove u prirodnim naborima tela kako bi isti bili što diskretniji. Masnoća se onda isisava i odvodi putem kanila koje izgledaju kao male šuplje cevi, a zatim se po završetku operacije rezovi zatvaraju hirurškim šavovima. Rezultat je perfekto oblikovano telo za tili čas.

Odlučite se za tretman po svojoj meri, nađite proverenu estetsku kliniku i pokupujte svu onu garderobu koju ste oduvek želeli da ponesete jer ćete sada to konačno moći.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar