23.09.2019 Komentari: 0

Kako da vaše usne budu nežne, meke i neodoljive

Niske temperature, vetar i hladnoća, ali i suvo vreme, čine da naše usne postanu ispucale i neprepoznatljive. Ukoliko ste suočeni sa ovim problemom i ne znate kako da postupate, donosimo vam nekoliko saveta! Da bi ispucale usne postale prošlost potrebni su vam piling usana, najbolji balzam za usne i najbolje labelo. 

Piling usana


Piling usana prvi je i osnovni savet u njihovoj nezi. Za lep izgled usana potrebno je da se najpre rešite izumrle i suve kože sa njihove površine. Piling možete da uradite pomoću četkice za zube. Nežnim pokretima po njihovoj površini otklonite odumrlu kožu, a u pomoć pozovite i neki od preparata namenjenih za piling usana. Lilly Drogerie u svom širokom asortimanu imaju Eveline Lip Therapy piling sa bademovim uljem, preparat koji će vam ublažiti simptome iritacije usana i usporiti starenje. Pomoću ovog preparata i četkice za zube brzo i lako ćete da se rešite ispucalih, isušenih ostataka kože.

 

Nega za usne


Budući da se koža na usnama ne regeneriše jednako brzo kao na ostatku tela, nakon pilinga biće vam potreban najbolji balzam za usne. Njegova namena je da hidrira vaše usne, učini ih mekim i zaštićenim od spoljnih uticaja, te da potakne kožu usana na regenraciju. Najbolji balzam za usne odabraćete prema sopstvenom nahođenju i ukusu. Ukoliko ste u nedoumici, sigurno nećete pogrešiti sa jednim od balzama Lilly Drogerie, tzv. Velnea. Ova marka odlikuje se pre svega kvalitetom, a onda i pristupačnom cenom.


S obzirom na vrućine, izloženosti suncu najbolje bi bilo da odaberete onaj koji neguje osetljivu kožu, jer će ona tokom leta zasigurno da bude takva. Velnea Sensitive Balzam namenjen je osetljivoj koži usana. Pruža intenzivnu zaštitu od sunca, hidrira vaše usne, čineći ih pri tom nežnim i mekim. Ispucale usne pašće u zaborav, a vaše samopouzdanje zasigurno će da bude veće!


Ukoliko radije koristite najbolje labelo kozmetika online Lilly Drogerie otkriće vam neke revolucionarne i nove preparate za negu usana, kao što je novo i najbolje labelo Labello Mad Repair koje će garantovano hidrirati vašne usne tokom 24 sata od trenutka nanošenja.


Ispucale usne često su posledica oblizivanja istih. Ako je to jedna od vaših ružnih navika, a pri tom imate želju da imate besprekorne usne, moraćete da je se odreknete. Potreba za oblizivanjem usana često dolazi iz osećanja zatezanja i suvoće usana, no na taj način ih ne hidrirate, niti im pomažete. Nanosite veću štetu nego korist! Umesto da oblizivanjem pokušavate da hidrirate ispucale usne, posegnite u vašu tašnu za balzamom ili labelom i na taj način pomozite vašim usnama da se regenerišu, a ostavite ružnu naviku u prošlosti. Najbolje labelo i balzam za usne u tom trenutku nahraniće kožu na usnama, a vas osloboditi osećaja zatezanja.

 

Zaštita od sunca


Verujem kako su se mnogi od vas iznenadili ovim savetom. Ali, da! Vaše usne, takođe, zahtevaju zaštitu. Iako smo svi skloni zanemarivanju usana prilikom nanošenja kreme za sunčanje. To je pogrešno. Izloženost usana suncu dovodi do njihove suvoće i ispucalosti.


Kozmetika online, kao što je Lilly Drogerie otkriće vam kako na našem tržištu postoje i stikovi namenjeni za zaštitu usana od sunca. Farmaceuti i kozmetikolozi na ovaj način uveliko su vam olakšali negu i zaštitu od sunca. Svoj stik za usne uvek možete da imate u tašni i uz sebe, a za njegovo nanošenje neće vam trebati više od jednog minuta!

 

Kako odabrati karmin koji neće isušivati usne


Leti se manje šminkamo, no to ne znači da smo spremne da se odreknemo karmina, koji osvežava i čini celo naše lice lepšim. Teški karmini, trajni, ali i oni mat doprinose isušenosti usana. U kombinaciji sa suncem i vrućinom doprineće tome da vaše usne počnu da pucaju i da se perutaju.


Zato je najbolje da se tokom leta odlučujete za neku laganiju varijantu karmina, koji će osim lepog izgleda vašim usnama da da i potrebnu hidrataciju. Kozmetika online vernim istraživačima kozmetičkih preparata daje uvid u njihov sastav i dejstvo. Ukoliko ste jedan od istraživača, no ipak vam je promaklo novi fantastični preparat – ulje za usne, trebalo bi da odvojite vreme i da pročitate nešto o njemu.


Prema svim karakteristikama upravo ono je najbolji odabir za leto. Ulje za usne daće vašim usnama lep izgled i dovoljnu količinu sjaja, a ujedno će da ih hidrira i neguje.


Nyx Professional Makeup Ulje za usne sjajan je odabir za sve one koji vole crvenkast izgled i odsjaj usana. Ova fantastična ulja pronaći ćete u jednoj od Lilly Drogeria, a dostupna su u različitim bojama, koje zadovoljavaju potrebe svih korisnica.


Poslušate li ove savete vaše usne ponovo će da zablistaju. Biće sjajne, nežne i meke... A ko zna, možda ih u ovim vrelim letnim danima neko baš takve nagradi i prvim poljupcem!

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar