27.08.2018 Komentari: 0

Kako da određenim komadom nakita predstavite sebe na pravi način?

Nakit je uvek dobra ideja, ali zavisi koji nakit i u kojim prilikama. Dakle, ne postoji takva odevna kombinacija za koju se moze reći da uz nju ne ide bar neki minimalni komad nakita. Kako vi birate nakit?

Nakit je uvek dobra ideja, ali zavisi koji nakit i u kojim prilikama. Dakle, ne postoji takva odevna kombinacija za koju se moze reći da uz nju ne ide bar neki minimalni komad nakita. Kako vi birate nakit? Da li mislite da nakit treba da se slaže uz odevnu kombinaciju, uz boje, da li mislite da nakit može da pošalje određenu poruku? Naravno da može da pošalje i te kako značajnu poruku. I ne mora nakit da bude u boji vaše suknje, vaših cipela, vaših majčica i slično. Može apsolutno da se razlikuje, ali nakitom ćete mnogo toga reći. Evo kako ćete sebe na najbolji mogući način predstaviti uz pomoć nakita:

 

Velike ogrlice čudnih oblika - kreativci i umetničke duše


Obično se na ovako odvažan korak odlučuju svi oni kreativci i umetničke duše. Ne mora da znači da niste kreativac ako ne nosite ovakav tip nakita, vi jednostavno svoju kreativnost onda iskazujete na neki drugi način i to je sasvim u redu. Ipak, ako želite sebe da predstavite kao umetničku dušu, kao nekog ko voli neobičnosti, detalje, ali "velike detalje", kao neko ko želi da pokaže svetu da je drugačiji, a koga ujedno i ne zanima mišljenje sveta, onda definitivno treba da izaberete nakit ove vrste. Dakle, to su uglavnom ogrlice čudnih boja i veličina, koje se idealno ukapaju uz jednostavne, ali i malo drugačije šik stvari. Ako ste i iskreno umetnička zanesena duša, to će vam idealno pristajati. Ukoliko se samo trudite da se nekome na taj način dopadnete, onda će se i te kako primetiti da to ne ide uz vas, a vi ćete poslati samo jednu lažnu sliku.

 

Male srebrne i zlatne minđuše za nežne i tajanstvene duše 


Ovakva vrsta nakita pristaje upravo osobama koje su izuzetno nežne i tajanstvene, koje vole detalje, ali koje ne vole da se ističu. To su obično tihe osobe, ali osobe koje i te kako imaju šta da kažu, koje se ističu nekim svojim drugim posebnostima. To su osobe koje su veoma uspešne i kojima je nakit zaista jako važan u životu. Ove osobe bi čak i po nekoliko sati ili dana proveli u potrazi sa savršenim komadom nakita, jer znaju koliko nakit može da govori umesto njih. Kada se vežu za jedne minđuše, vrlo često ćete ih i videti sa njima. Dakle, ove osobe su neverovatno talentovane i definitivno znaju da pronađu dobre minđuše i dobar komad nakita čak i na mestima na kojima se čini da ga nema.

 

Velike minđuše i ogromno prstenje za avanturiste 


Velike minđuše se nekako uvek prvo primete na ženama, kada ih nose. Ovaj komad nakita na određenim ženama izuzetno pristaje. Takođe ogromno prstenje može da bude znak i te kakve sigurnosti i vere u sebe, znak samopouzdanja. Dakle, velike minđuše i ogromno prstenje pristaju avanturistima, onima koji bi stalno probali nešto novo i koji bi se uvek "igrali" sa stilovima, sa nakitima. Ovaj nakit pokazuje da vi zapravo volite i te kako da eksperimentišete i da uživate u tome da budete primećeni. Za ove osobe je prava avantura kada idu u potragu za nakitom, a onda su srećni baš kao mala deca kada nađu savršene velike minđuše ili još veće prstenje.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar