19.04.2018 Komentari: 0

Kako da kombinujete patike-čarape i da to zapravo deluje kul?

Brend Balenciaga izbacio je model patika čarapa, koji je za vrlo kratko vreme postao hit svuda u svetu. Kod nas je malo teže doći do ovog brenda i ovog modela. Međutim, morate da znate kako da nosite ove zanimljive patike, koje nekada zaista mogu da budu i te kako teške za kombinovanje. 

Brend Balenciaga izbacio je model patika čarapa, koji je za vrlo kratko vreme postao hit svuda u svetu. Kod nas je malo teže doći do ovog brenda i ovog modela. I naravno, cena je izuzetno visoka. Međutim, postoje i drugi brendovi koji dizajniraju patike čarape i ti modeli isto izgledaju kul i mogu da se nose. 


Međutim, morate da znate kako da nosite ove zanimljive patike, koje nekada zaista mogu da budu i te kako teške za kombinovanje. Dakle, ove patike možda ne izgledaju svima lepo i upravo zbog toga bi trebalo da ih izbegavate, ako vam se ne sviđaju. Međutim, ukoliko vam se zaista sviđaju i želeli biste da ih nosite, ali ne znate kako, imamo nekoliko predloga za vas:

 

Za muškarce: malo kraće pantalone i crna majica duža


Na početku treba napomenuti da su ovo samo neki od primera i neki od ideja, kako možete da nosite muške patike čarape, a da izgledate kul. Kada su u pitanju muške patike od ovog modela, onda treba da imate u vidu da ni muškarcima nije lako da naprave dobru kombinaciju. Zato treba krenuti od jednostavnijih stvari.

 

Dakle, farmerice koje odaberete moraju da budu malo kraće, dakle, kako bi se cela patika videla i kako bi izgledalo kul. Zatim, gore treba da obučete običnu crnu majicu, ali potpuno opuštenu, možda čak i za jedan broj veću. I vi ste već spremni da izdominirate u gradu, jer ćete izgledati veoma kul i urbano, a opet sa druge strane prilično jednostavno i lepo.

 

Za devojke: crna džak haljina i široka teksas jakna


Dakle, devojke imaju znatno više izbora. Međutim, moraju da obrate pažnju. Zato što ukoliko pogrešno iskombinuju patike čarape sa ostatkom kombinacije to može da bude zaista jako loše. Ženske patike čarape mogu u nekim situacijama da deluju zaista kul i da vam na poseban način izdvoje iz mase, ali sa druge strane možete biti toliko upečatljivi zbog toga što ste napravili modni promašaj.


Dakle, stvar je u sledećem. Možete na primer izabrati običnu crnu, ali nikako usku haljinu. Trebalo bi da izberete na primer malo širu haljinu, kao džak haljinu i preko da obučete teksas dužu širu jaknu, a na noge naravno patike čarape i to u nekoj ludoj boji. To može biti na primer crvena ili žuta boja. Tada će patike sasvim promeniti vašu kombinaciju. Kada su žene u pitanju, ovaj i slični modeli ženskih patika su dostupni gotovo svuda.

 

Dozvoljeno je i da malo eksperimentišete


Dakle, ako imate osećaj za stil i modu, ukoliko već imate svoj neki izgrađen stil, onda je sasvim dozvoljeno da eksperimentišete sa ovim modelom patika čarapa. To znači da vi već znate kako i šta se može kombinovati, pa čak i ako se susrećete sa do sada nepoznatim modelima. Kod vas nema šta nije dozvoljeno, jer ste vi osoba koja i diktira trendove.


Ako sasvim čvrsto verujete u svoj stil, onda zaista ne treba da vas bude strah da ćete pogrešiti prilikom odabira patika. Ovo važi i za muške patike i za ženske patike, odnosno i za muškarce i za žene. 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar