09.02.2023 Komentari: 1

Izaberite idealan poklon za Dan zaljubljenih

Nakon brojnih praznika, tu je još jedan, po svemu poseban – 14. februar.

 

Danas se ovom danu posvećuje posebna pažnja, te rado voljenoj osobi darujemo poklon za Dan zaljubljenih. Iskoristite zasluženu popularnost ovog praznika i poklonite nešto od srca, budući da vladaju velika sniženja i akcije, što će vam svakako pomoći u vašoj ljubavnoj misiji.


Dan zaljubljenih - kad je i kako nastao ovaj praznik


Jedna od legendi, po svemu sudeći i najtačnija, dolazi iz Rima i njegove daleke prošlosti - 3. veka. Čovek po imenu Valentin, po zvanju sveštenik, verovao je u ljubav i smatrao da ona pripada svima. No, vladar Klaudije, nije bio njegov istomišljenik. Smatrao je da ljubav nije za mlade muškarce, već isključivo ubojito oružje, odnosno posvećenost vojnoj službi.


Međutim, Valentin je imao svoju ljubavnu misiju, te je u tajnosti sklapao brakove između mladih vojnika i njihovih izabranica.


Mračna romantična priča imala je svoj epilog u pogubljenju ovog ljubavnog misionara, koje se odigralo 14. februara 270. godine. No, ljubav se nije predala, njena sila je jaka, te je ovaj plemeniti čovek proglašen svecem, a mi i dan danas slavimo njegovu borbu za ono najsvetije i najčistije – ljubav.


Ako ste do sada bili ljuti protivnik ovog praznika, sigurni smo da smo vam promenili mišljenje.

 

Šta kupiti za Dan zaljubljenih

 

Ljubav se pokazuje svaki dan bez obzira na praznik. Praznici postoje da bi nas podsetili da zastanemo i obratimo pažnju na prave životne vrednosti u današnjem ubrzanom načinu življenja. Nije nužno da poklon za Dan zaljubljenih bude skup, zapravo uopšte se ne radi o materijalnosti, već o simbolici samog darivanja. Uostalom, on može i da izostane, jer „volim te“ može biti iskazano na mnoge načine čija je vrednost novcem nemerljiva.


Dar je samo okosnica vaše ljubavne priče, a da se vaša ljubavna priča u željenom pravcu odvija, tu su posebna iznenađenja u vidu sniženja za Dan zaljubljenih. Zašto ne biste iskoristili neko od njih?
 

 

 

Šta kupiti za Dan zaljubljenih devojci


Budite krajnje romantični i slobodno pokupite fore iz ljubavnih filmova jer nijedna dama neće ostati imuna na to. Dan ljubavi je, slobodno preterajte, nećete pogrešiti. Cveće, bombonjere, romantična večera uz sveće i prigodnu muziku, učiniće da se vaša voljena oseća kao princeza, što sigurno i želite. Posebno je iznenađenje ako ona to i ne očekuje.


Kao što vidite, kada je u pitanju poklon za Dan zaljubljenih, ideje mogu ići u nedogled i ne moraju se isključivo odnositi na poklanjanje, a ako baš na tome insistirate, imamo nekoliko predloga za vas.

  • Šminka je uvek nepogrešiv poklon za nju. Obratite pažnju šta najviše voli da istakne na svom licu i u zavisnosti od toga odaberite. Ako su to oči, birajte neku dobru maskaru, senku, ajlajner, za usta ruž, danas su posebno popularni polumat ruževi koji neguju usne.
  • Parfemi su takođe na vrhu liste, kupite joj njen omiljeni ili rizikujte i sami odaberite neku mirisnu notu za koju ste uvereni da bi joj sjajno pristajala.
  • Kvalitetne kreme i preparati za negu kože lica i kose kod dama su omiljeni, pogotovo ako su u pitanju neki specijalni, poput onih na bazi minerala i soli iz Mrtvog mora brenda Alma K.
  • Možete joj pokloniti i neki dobar Philips aparat za stilizovanje kose kako bi uvek izgledala kao da je izašla iz frizerskog salona. A ako želite da iskočite iz klišea, poklonite joj Philips Lumea epilator za uklanjanje dlačica.


Pokloni za Dan zaljubljenih za dečka


Spremite mu njegovo omiljeno jelo ili ga obradujte romantičnim vikend putovanjem. Možete ga odvesti i na mesto gde ste se upoznali i, ako to prilike dozvoljavaju, napraviti romantični piknik baš na tom mestu.


Ideja je pregršt, zato budite kreativni u pokazivanju svoje ljubavi i naklonosti.

 

  • Poklonite mu neki sjajan muški set poput Old Spice beauty box seta koji sadrži sve neophodno za njegovu negu.
  • Kao i u slučaju dama, parfem je uvek dobar odabir. Poklonite mu vašu omiljenu mirisnu notu, jer će on sigurno želeti da vam miriše po meri. Birajte originalne i kvalitetne brendove kao što su Tom Tailor, Calvin Klein, Hugo Boss, Gucci
  • Ako vaš dragi posvećuje pažnju svojoj bradi, tu je kvalitetan aparat za stilizovanje brade ili neki od preparata za njenu negu.


Ne zaboravite da za šta god da se odlučite, vaša pažnja nema cenu, kao ni osmeh voljene osobe. Ukoliko se ipak odlučite za iznenađenje u vidu poklona, najlepši pokoni za zaljubljene čekaju na vas u domaćim online prodavnicama.

Povezane teme:  

Komentari(1) Napiši komentar

  1. J

    Jelena

    Odgovori

    16.02.2023 13:41

    Mi smo jedno drugom poklonili putovanje. On je platio smeštaj, ja Royal charter service let, i evo nas u Atini već dva dana. Vreme sunčano, grad predivan, mi zadovoljni. Ništa lepše nismo mogli da uradimo jedno za drugo.

Ostavi komentar