12.02.2018 Komentari: 0

5 poklona koji će obradovati svakog muškarca za Dan zaljubljenih

Kako odabrati poklon za Dan zaljubljenih dečku? Kozmetički proizvodi, ne samo da će mu biti korisni tokom cele godine, već će takođe pokazati da ste uložile napor u izbor poklona i koliko mislite na njega. Pogledajte predlog najkorisnijih i najboljih poklona za Dan zaljubljenih.

foto: Designed by Freepik

Mi žene ne tražimo mnogo za Dan zaljubljenih - buket cveća, čestitku, večeru u romantičnom restoranu, mali znak pažnje koji će učiniti da se osećamo bolje. Ali, pitanje je kako odabrati poklon za Dan zaljubljenih dečku? Muškarci su komplikovani za izbor poklona, jer ako nešto žele, oni će to sebi i kupiti.

Stoga, ako ste u dilemi, najbolje je odabrati poklon za muškarca koji deluje kao da ste prilikom izbora mislili na njega, ali je zapravo korisniji za vas. A to su kozmetički proizvodi. Oni će učiniti da Vaš muškarac izgleda i oseća se dobro, praktični su, smisleni, a uz malo truda, mogu biti i neobični pokloni. A ako se pitate koji su to kozmetički proizvodi koji bi bili savršeni pokloni za muškarce, ideje možete naći baš ovde.

 

Mislite prvo na sebe

 

Kao što smo već rekli, pri izboru poklona za njega treba misliti i na sebe, stoga da bi njemu olakšale i ubrzale brijanje, a ustvari skratile sebi vreme čekanja na kupatilo, odaberite aparat za brijanje. Precizni su, efikasni za one sa jakom bradom i nežni prema onima sa osetljivom kožom. Ovo je praktičan i koristan poklon koji dugo traje.
 

Neobični pokloni za urednu bradu

 

A kad smo već kod brade i brijanja, i za slučaj da je vaš muškarac od onih koji još uvek nose bradu, izbor neka budu malo neuobičajeni i neobični pokloni koji će ga podstaći da se brine o njoj. Vosak za stilizovanje i oblikovanje ukrotiće i najgušću bradu, a ulje za bradu će je negovati dok će istovremeno ostaviti dugoročno dobar osećaj na koži.

 

Odaberite već gotov poklon

 

Ukoliko ste kratke sa vremenom, i treba vam poklon koji ćete odabrati brzinski, u poslednjem trenutku, predlažemo kozmetički set. Već gotov, upakovan, takav poklon za Dan zaljubljenih dečku, vereniku ili mužu je idealan, jer sadrži sve što je njemu potrebno - od kupki, preko dezodoransa, do losiona - a vi ne morate mnogo vremena da potrošite na biranje i pakovanje. 


Klasičan poklon za muškarca gde nećete pogrešiti


Parfem je još jedan od poklona koji je više za vas nego za njega, zato birajte ono što vi želite da osetite kada ste u njegovom zagrljaju. Sa notama bergamota, sandalovine, voća ili začina, elegantne, sportske, luksuzne ili one malo povoljnije, na vama je samo da odaberete ono što se vama sviđa.
Briga o njegovoj koži

Navesti muškarca da koristi proizvode za negu kože je pravi izazov. Stoga mu pomozite i pojednostavite proces nege kupovinom proizvoda specijalno dizajniranih za muškarce. Birajte kreme za lice i ruke koje su lagane teksture, brzo se upijaju, kako se ne bi žalili na neugodan osećaj na koži. Nakon što mu koža bude nežna i negovana, biće vam beskrajno zahvalan.

Kozmetički proizvodi, ne samo da će mu biti korisni tokom cele godine, već će takođe pokazati da ste uložile napor u izbor poklona i koliko mislite na njega. Sada više nije problem odabrati poklon za muškarce, ideje su mnogobrojne. Ovi predlozi za poklon za Dan zaljubljenih sigurno će vas učiniti njegovom omiljenom osobom godine, a sve to možete naći u Lilly Drogerijama, kao i u njihovoj online prodavnici na shop.lilly.rs

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar