19.12.2022 Komentari: 0

3 idealna poklona za damu u novogodišnjoj noći

Bez panike, vremena za nabavljanje poklona još ima, pa nećete zakasniti kada je Nova godina u pitanju. Ono čega može da zafali jesu ideje, kako i šta pokloniti, posebno kada je u pitanju devojka, verenica ili supruga. Novogodišnji pokloni uvek imaju neki poseban šmek, jer su obavijeni euforijom koja svuda vlada, od radnji, tržnih centara, preko okićenih ulica, pa sve do televizije, interneta i domova. Zato je posebna draž u celom procesu kako biranja, tako darivanja i samog primanja poklona. 

Pre samih predloga, da se složimo oko jedne stvari, a to je pakovanje poklona. Koji god poklon bio, posebno novogodišnji, zaslužuje da bude lepo upakovan, a na taj način će izazvati veću sreću i ushićenje, pa se potrudite malo i oko toga. Nije ništa komplikovano, možete poklon da smestite i u crvenu čarapu za kamin i već ćete dobiti savršenu ambalažu. A sad da vidimo koji to pokloni mogu da budu odlični za ovu priliku.

 

Mancera Red Tobacco parfem


Parfem nikada nije loša opcija, posebno kada znate nečiji stil, ukus, kada poznajete neku osobu dovoljno da možete da joj odaberete odgovarajuće mirisne note. Mancera red Tobacco nije parfem za svakoga, već se radi o parfemu koji mogu da „iznesu“ žene koje čvrsto stoje na svojim nogama, koje su stabilne i jake. Jer je i sam parfem takav, pa je namenjen i ženama i muškarcima.


Mancera Red Tobacco ima jako zanimljiv spoj mirisnih nota. Počev od drvenog mirisa agara, preko zelene jabuke, bele kruške, tamjana, muskantnog oraščića, pa sve do cimeta i šafrana. Sve osobe koje vole drvene začinske mirise obožavaju i Mancera Red Tobacco parfem, pa tako možda i najbolje možete imati predstavu da li bi odgovarao za poklon. A uvereni smo da bi.


Ženska torba – jer još jedna nikada nije problem!


Ako govorimo već o poklonima sa kojima nema greške, onda je red da u njih uvrstimo i torbu, tašnu, bilo koje veličine, oblika, boje, a bitno je samo da je lepog izgleda i, naravno, da se radi o finom kvalitetu. Torbe i cipele su ženama fetiši, pa je to faktor koji utiče na činjenicu da se sa takvim poklonima nikada ne greši. Bilo da ih poseduje deset ili sto, još jedna u kolekciji će stvoriti isključivo sreću i veliko zadovoljstvo, pa se vodite time pri samoj odluci.


Poklon putovanje


Još jedan poklon koji ne može da izneveri jesu karte za putovanje i uplaćen aranžman. S obzirom na činjenicu da se radi o zimskom periodu, u periodu pre Nove godine možete da osmislite vaše zimovanje i da sve unapred ugovorite, uplatite, pa karte i sve uz njih poklonite, tj. postavite ispod jelke. Ali to ne mora da bude samo zimovanje, uvek postoji opcija nekog spa vikenda u blizini mesta gde živite, par dana na planini koji su u potpunosti opuštajući i relaks, a ako želite malo egzotike, tu su putovanja negde dalje koja podrazumevaju uživanje na visokim temperaturama i ispijanje koktela na sunčanim plažama. Šta god birali, sve je odlično i kao poklon i kao smišljen plan. 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar