21.06.2019 Komentari: 1

Kako se obući za svadbu

Proleće je u svom jeku, a upravo ovaj period godine budući mladenci najčešće biraju za organizaciju venčanja na kom će se zakleti jedno drugom na večnu ljubav. Ako se nalazite na nekom spisku zvanica, zasigurno ste se već našli u nedoumici kako da se obučete za ovu prigodu i koja odevna kombinacija će vam najbolje pristajati.

Svakako, najvažnije je odabrati onaj autfit u kom ćete izgledati lepo i atraktivno, a koji će, takođe, biti u skladu sa manifestacijom kojoj prisustvujete.


Ako vam je i dalje teško da odaberete, ili jednostavno nemate inspiraciju, odlučili smo da vam pomognemo sa nekoliko saveta i predloga.

 

Birajte praktično

 

Ukoliko nemate baš neku veliku funkciju na svadbi, odnosno niste kuma ili bliska rođaka mladenaca, prilikom odabira odevne kombinacije za svadbe možete se fokusirati na ono što je najpraktičnije. Pre svega mislimo na one haljine koje nisu previše glamurozne i koje ćete moći da nosite još nekad. Srećom, dostupni su vam brojni modeli elegantnih haljina koje možete obući i za izlazak u grad ili odlazak na neku manju proslavu.


Takođe, možete birati i neke manje formalne materijale, koji sasvim pristojno izgledaju, a neće vam tokom celog dana stvarati nelagodu i pritisak. Fokusirajte se na interesantan dizajn ili originalan print, a u tom slučaju materijal neće toliko ni dolaziti do izražaja.

 

Haljina po meri

 

Ako ste se odlučili da ćete na svadbi nositi baš haljinu, prilikom izbora modela obratite pažnju na svoju građu. Odlučite se za onu koja će istaći vaše vrline, ali i sakriti sve one nedostatke na telu. Devojke sa jačim bokovima ili bedrima trebale bi da nose haljine koje nisu pripijene uz telo ili kod kojih je fokus na dekolteu i golim rukama. Ukoliko nemate jasno definisan struk ili vam je stomak problematična regija, odličan izbor će biti haljina koja je ravnog kroja ili na kojoj je struk visoko sečen. Ako vas muče premršave noge rešenje su maksi haljine, a za devojke sa jačim grudima preporučuju se haljine sa širokim suknjama. Sa druge strane, ukoliko imate premale grudi, vizuelno ih možete istaći tako što ćete odabrati haljinu sa dubokim dekolteom ili neku koja na poprsju poseduje volane, ukrase ili nešto tome slično.

 

Odelo je uvek IN

 

Ipak, ekskluzivni restorani za svadbe nisu mesta na kojima se nužno morate pojaviti u elegantnoj haljini. Uzmite u obzir da podjednako otmeno i atraktivno možete izgledati i u odelu modernog kroja. Sako sa naramenicama i ravno sečene pantalone sinonimi su za sofisticiranost i predstavljaju bezvremeni trend u oblačenju.


Tom prilikom možete odabrati samu klasiku, odnosno crno odelo u kombinaciji sa nežnim topom od finog materijala. Ukoliko želite da “razbijete” monotoniju crne boje, jednostavno ovoj odevnoj kombinaciji dodajte cipele u nekoj jarkoj boji. One će dati celokupnom izgledu neki poseban pečat, a izbeći ćete zamku da izgledate previše jednostavno.


Takođe, za one najodvažnije, opcija je i da samo odelo bude u nekoj upečatljivoj boji, poput žute, crvene ili kraljevsko plave. U tom slučaju, jednostavno ne postoji šansa da prođete neprimećeni, jer će baš sve oči biti uprte u vaš savršen stajling.

Povezane teme:  

Komentari(1) Napiši komentar

  1. T

    Trubaci Veseli Momci

    Odgovori

    01.09.2019 09:47

    Nije bilo svadbe da mlada i mladozenja nisu bili lepo obuceni tako neka i ostane.

Ostavi komentar