20.09.2017 Komentari: 2

Šta horoskopski znak otkriva o njemu? I deo

Često se kaže da je svaki muškarac priča za sebe, ali evo šta kaže horoskop kakvi su muškarci u ljubavi.

Nepredvidiv Ovan

 

Muškarac u znaku Ovna veoma je spontan i prilično nepredvidiv, pa ako volite mušakrce kod kojih nema pravila i definicija i koji ne podnose ograničenja, onda su Ovnovi prava prilika za vas. Muškarac Ovan kad se zaljubi potrudiće se da vam to i pokaže, a veza sa njim biće enrgična i puna strasti. Oni su veoma iskreni i to cene i kod partnerke, zato nemojte da se iznenadite ako vam nešto iskreno i otvoreno kaže, jer takvi su Ovnovi. Sa njima možete da očekujete nepredviđene izlaske, spontane reakcije, jednom rečju sve što je neuobičajeno. Vole da se ističu, tako da su često raspave sa njima uzaludne, jer oni znaju sve najbolje. Sve u svemu, neće vam biti dosadno, a vaša veza biće dinamična i puna preokreta.

 

Odan i veran Bik

 

Srećna i duga veza odlika je mnogih momaka u znaku Bika. Bikovi su odani partneri, a svojoj partnerki obezbediće sigurnost i ako se odluči za brak, sa njim ne morate da razmišljate o budućnosti, jer je muškarac Bik u ljubavi veran i odan i obećanja ne daje uzalud. Od partnerke očekuje da ga mazi i pazi, da mu ugađa, a ako osvojite njegovo srce, znajte da je to večno. Da put do muškog srca vodi preko stomaka, dokazuju upravo muškarci u znaku Bika, jer su pravi hedonisti. Uživaju u dobroj hrani i piću, a pošto su nežni ne vole kada se igrate njegovim emocijama, zato vodite računa, jer prevare ne opraštaju.

 

Blizanci uvek u akciji

 

Ako ste žena koja voli promene, zabavu, dobar provod i druženja onda ste idealna partnerka za momke u koji su Blizanci u horoskopu. Muškarac Blizanac kad se zaljubi znači da je odabrao partnerku koja je inteligentna, duhovita, zanimljiva i uvek spremna na promene. Sa njima se nikada ne zna, vole dobar provod, pa ako ste spremne da pratite njihovu prirodu, onda je Blizanac pravi čovek za vas. Iako se čini da ih niko ne može smiriti, njihovu pažnju najpre mogu zadržati pametne i dovitljive žene, koje su spremne da ga prate u svim ludostima.

 

Rak - porodični čovek

 

Osetljivi i nežni Rakovi okrenuti su porodičnom životu. Oni i te kako vode računa o željama partnerki, tako da budite pažljivi prema muškarcu u znaku Raka. Iako su jako emotivni, Rakovi mogu da budu i jako ljubomorni, jer muškarac Rak u ljubavi je iskren i odan, a od partnerke očekuje bezuslovnu podršku i ljubav. Porodičan čovek koji brine o porodici i kući, Rak želi brak sa mnogo dece, a njegova ljubav nekada može da pređe u posesivnost. Uz njega možete imati vezu iz snova samo ako gledate iz njegovog ugla na život i porodicu.

 

Lav - centar pažnje

 

Centar pažnje svakako je zagarantovan za Lava. Ovi muškarci vole da budu uvek u centru pažnje, često su veoma arogantni, a ako ste spremne da on bude glavni u svemu, onda ste njegova idealna partnerka. Iako ne ide uz njihovu prirodu, Lavovi su i kreativni, a osim što će se potruditi da vas odvede u najbolji restoran u gradu, muškarac Lav u ljubavi ne voli monotonost i dosadu, zato je važno da njegovu pažnju zadržite. Ako ste zanimljive, elegantne, iznova radite na sebi, a uz to ste verne i odane partneru, onda nema sumnje da ćete sigurno osvojiti srce pomalo uobraženog Lava.

 

Organizovana i zahtevna Devica


Muškarac u znaku Device mnogo toga daje, ali mnogo toga i želi. Precizan i detaljan i veoma praktičan, ovaj muškarac učiniće da se osećate prijatno i udobno. Važno mu je da je sve provereno, zato će vas odvesti u proveren restoran, jer je kod njega sve unapred osmišljeno i organizovano. Takođe, muškarac Devica u ljubavi mnogo očekuje, zato nemojte da vas čudi ako vam ukaže i na najsitniji detalj, jer njegovo oko primećuje sve. Ako ste spremne za detaljnu analizu i promišljanje svakog pokreta, onda nećete imati problema da osvojite muškarca u ovom znaku.

 

O ostalim horoskopskim znacima pročitajte ovde.

Povezane teme:  

Komentari(2) Napiši komentar

  1. D

    Dusica

    Odgovori

    13.10.2017 15:21

    Zanimljiv tekst. Moram priznati da se, sem toga da je posesivan, u svemu slazem za to sto ste napisali za Raka. Muskarci Rakovi su izuzetni i veoma pazljivi.

    • A

      Admin sajta

      14.10.2017 07:49

      Uvek je lepo čuti da se iza uspešnog muškarca nalazi još uspešnija žena, vredna, marljiva. Rakovi to umeju izuzetno da cene i poštuju i zato ostaju privrženi svojoj ženi i porodici još jače.

Ostavi komentar