03.09.2021 Komentari: 0

Moderne torbe koje bi svaka žena trebalo da ima

Da li ste spremne da čujete jednu veliku istinu kada je moda u pitanju? Ništa vi ne morate i nijedan komad garderobe se ne može nazvati lošim. Kada se govori o modi, važan je stil, a ne količina novca koju ste potrošile na određeni komad i da li je on u trendu ili nije. Vaš stil je uvek u trendu, jer je jedinstven, zapamtite to. Međutim, kada su u pitanju zenske torbice i torbe, svakako da je potrebno pametno kupovati. Uvek je bolje izdvojiti veću sumu novca za jednu kvalitetnu torbu koju ćemo nositi iznova i iznova i koja će izgledati kao million dolara, nego kupiti jeftinu kopiju, a pritom je platiti ni malo jeftino. Zaboraviten a lose kopije. Niko vas neće vrednovati više ukoliko sa sobom imate Dior ili Prada torbu. Birajte kvalitetne torbe bez logoa brenda, jer će to uvek samo dodati notu sofisticiranosti. Evo nekoliko naših saveta o tome kako izgledaju večno moderne torbe.

 

Crna torba kao modni klasik


Ukoliko ste tek počele da gradite svoj garderober i sakupljate aksesoare, ono što će vam zasigurno trebati gotovo uvek jeste kvalitetna crna torba koja ide uz baš sve – od sakoa i farmerki do elegantnih haljina. Crna torba biće idealna uz sve poslovne autfite i dati im notu ozbiljnosti, bez obzira na to na kakvom ste random mestu. Crna torba je jednostavno odraz elegancije. Elegantne zenske torbe zaista su potrebne, a jedna crna srednje veličine biće savršen izbor.


Jedna velika torba treba svakoj ženi


Kada je u pitanju veličina torbi, svakako da nam uvek zafali neka malo veća torba. Zato bi bilo idealno kada biste u svojoj kolekciji imale jednu torbu koja bi zaista bila rupa bez dna. Sudeći po modnim pistama, velike torbe se ponovo vraćaju na scenu kojom su suvereno nekoliko sezona vladale male. Izaberite jednu veliku torbu koja će se bojom i dizajnom uklopiti uz većinu vaše garderobe i imaćete savršenog saveznika za putovanja i dane kada vam je potrebno da sa sobom ponesete pola svog života.

 



Ženske torbice za svečane prilike


Bilo da volite elegantan stil ili ne, uvek zatreba ona jedna elegantna torbica za neku svadbu, krštenje, rođendan ili izlazak. Elegantne zenske torbe obično su najnosivije u takvim prilikama. Kako ne biste davale mnogo novca na ovakve torbice koje ćete nositi svega nekoliko puta u godini, birajte pametno. Uparite torbicu sa svojim omiljenim cipelama, te ćete tako uvek imati savršen par. Crna, bela, srebrna i zlatna se u većini slučajeva mogu uklopiti uz najviše boja, pa ovo možete imati na umu pri kupovini elegantne zenske torbe.

 

Torbica u boji za razbijanje monotonije


Pustite mašti na volju i izaberite jednu torbicu jarkih i veselih boja. Ovakva torbica biće idealna za razbijanje monohromatskih autfita i uz takve stajlinge bićete zaista kraljice stila. Osim toga, torbice u boji se nose iznova i iznova svakog proleća i leta, pa ćete sa jednom lepom roze, crvenom, zelenom ili narandžastom torbicom biti zaista moderno i lepo obučene iz sezone u sezonu, bez straha da će izaći iz mode.

 


Mala torba pogodna za sve prilike

 

I za sam kraj, kada su u pitanju zenske torbice, uvek će vam biti potrebna ona jedna mala torba casual stila koju ćete nositi uz sve, bilo da ste krenule u šetnju ili možda na večeru. Birajte boje koje pristaju vašem garderoberu, odnosno one koje se mogu lako iskombinovati. U ovoj situaciji ne ludujte sa bojama, već birajte smirene tonove koje ćete moći da kombinujete svakodnevno – crna, bež, metalik, braon, siva, teget…

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar